Χαλαρά…

Must Read

Είναι σε όλους γνωστό και έχει αναλυθεί δεόντως από τους γνωστούς που αναλύουν παν το επιστητόν ότι για να κοιμηθεί κάποιος πρέπει να είναι χαλαρός. Διαφορετικά θα επαληθευθούν γνωστά τραγούδια, όπως αυτό που ο «εκείνος», καίτοι η ώρα είναι τρεισήμισι, αδυνατεί να κοιμηθεί διότι θυμάται την «εκείνη» του.

Εγώ λοιπόν έχω καθιερώσει, όταν κατακλίνομαι, που έλεγε και ο στρατηγός Χατζηαντωνίου στα «Κίτρινα γάντια», να διαβάζω κόμικς και κατά προτίμηση Μίκυ Μάους, διότι έπειτα από δύο, τρεις το πολύ, σελίδες, έχω παραδοθεί στις αγκάλες του Μορφέως.

Προχθές, Μίκυ Μάους μη υπάρχοντος, είπα να διαβάσω την εφημερίδα μου. Ηταν η μέρα που δημοσιεύονταν τα «Έσχες» των πολιτικών μας. Τότε διαπίστωσα ορισμένα πράγματα.

Όπως, επί παραδείγματι, ότι όλοι τους έχουν παντρευτεί πλούσιες γυναίκες. Οτι το να είσαι κομμουνιστής και να έχεις σκάφος ή 40 διαμερίσματα δεν χάλασε δα και ο κόσμος. Θα το έχει πει μάλλον ο Λένιν. Το να μην έχεις δουλέψει ποτέ σου και να έχεις 27 ακίνητα μπορεί να είναι και θαύμα. Τα 112 ακίνητα δεν είναι και τίποτις, αν είναι ένα ακίνητο με πολλά γραφεία.

Όπως αντιλαμβάνεσθε, ο ύπνος πήγε περίπατο κι άρχισα να κοπανάω τα πλήκτρα του υπολογιστή. Κι εσύ, λαέ βασανισμένε, ξαναβγάλε τον σκασμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οργή Καρυστιανού προς Μητσοτάκη για τις «θεωρίες συνωμοσίας»: «Πρέπει να παίρνω ηρεμιστικό πριν τον ακούσω να μιλά για τα Τέμπη!»

Εξοργισμένη με τον πρωθυπουργό της χώρας εμφανίστηκε η Μαρία Καρυστιανού.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» του...

More Articles Like This