Και ο Τραμπ «Πουτινάκι»;

Must Read

Αρκετοί έχουν γίνει μάρτυρες στην κρίση της Κούβας, στον πόλεμο του Βιετνάμ, στη σοβιετική επέμβαση στην Τσεχοσλοβακία, στο Αφγανιστάν, στο πραξικόπημα στη Χιλή, στον πόλεμο των Φόκλαντς, στην κατάρρευση της ΕΣΣΔ, στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, στην αμερικανική επίθεση κατά της Σερβίας, κατά του Ιράκ κ.λπ., ωστόσο ποτέ άλλοτε δεν είχαν γίνει μάρτυρες μιας μαζικής υστερικής ηλιθιότητας των ηγετών τους, που μέρα με τη μέρα ισχυροποιείται.

Οι ευρωκλόουν που κυβερνούν με εγκληματική τύφλωση και ένα παράλογο πείσμα, παρόλο που η ατμόσφαιρα στην ευρωπαϊκή επικράτεια είναι καυτή, παίζουν με τη φωτιά και επαναλαμβάνουν μνημειώδη λάθη του παρελθόντος. Στον βωμό της ανικανότητάς τους και των συμφερόντων που εξυπηρετούν, φαίνονται πανέτοιμοι και πάνω απ όλα αποφασισμένοι να θυσιάσουν τις ζωές μας σε συνεργασία με τους επικεφαλής του ΝΑΤΟ, το οποίο έχει εξελιχθεί σε έναν μεταστατικό επιθετικό καρκίνο που στο πέρασμά του καταστρέφει έθνη και οι ανθρώπινες απώλειες δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Το βλέπουμε σήμερα στην Ουκρανία με το 1.000.000 νεκρούς.

Παρόλο που οι πολύπαθοι -τις τελευταίες δεκαετίες- λαοί της Ευρώπης απαιτούν επιτακτικά ειρήνη, οι ηγεσίες τους δεν τους λαμβάνουν καν υπόψη και συνεχίζουν ακάθεκτες προς την πλήρη οικονομική κατάρρευση. Η Γαλλία είναι πρακτικά οικονομικά αφερέγγυα, η γερμανική οικονομία καταρρέει, ενώ σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκονται τα περισσότερα από τα 27 κράτη-μέλη. Κατά συνέπεια, η Ούρσουλα και η συνομοταξία της χρειάζονται πάση θυσία έναν πόλεμο, ώστε μεταξύ άλλων το χρήμα στο οποίο είναι μαθημένοι να εξακολουθεί να ρέει, όπως κατά τη διάρκεια της «πανδημίας», που από τη μια έκλειναν και υποστελέχωναν νοσοκομεία και από την άλλη ανησυχούσαν για τους χιλιάδες νεκρούς.

Οι ανακοινώσεις της Φον ντερ Λάιεν την Τρίτη για το σχέδιο ReArm, ύψους 800 δισεκατομμυρίων ευρώ, το θεατρινίστικο δραματικό διάγγελμα του Μακρόν το βράδυ της Τετάρτης, η έκτακτη παρωδία-σύνοδος για την άμυνα την Πέμπτη δεν προμηνύουν τίποτα καλό, παρόλο που ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, υπό την απειλή αποκαλύψεων για το φαγοπότι των δισεκατομμυρίων, φαίνεται πως παραδόθηκε στον Τραμπ.

Το μπλοκ της ελίτ, το οποίο περιλαμβάνει τη συντεχνία της Ούρσουλας και τους υπηρέτες της, σχεδόν στο σύνολό τους τα ΜΜΕ, καλλιτέχνες τριτοδεύτερης κατηγορίας, ψευτοδιανοούμενους και αδιάφορους ακαδημαϊκούς, το έχουν χάσει εντελώς. Κατ’ εντολήν, ο μηχανισμός προπαγάνδας των δυτικών ΜΜΕ δουλεύει στο φουλ σε μια απολύτως αποκρουστική πολεμοκάπηλη εκστρατεία, προβάλλοντας τις δηλώσεις των πιο επικίνδυνων ανιστόρητων τυχοδιωκτών πάνω στη ρωσοουκρανική διένεξη.

Παράλληλα γίνεται ένας αγώνας δρόμου για το ποιος θα εκστομίσει την πιο χυδαία προσβολή εναντίον των ηγετών της Ρωσίας και των ΗΠΑ. Στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει μαζική κινητοποίηση των τρολ από τα γνωστά κέντρα εξουσίας, για να προσβάλουν όσους αρνούνται να πάρουν μέρος στο προπαγανδιστικό πολεμοκάπηλο παραλήρημα και χαρακτηρίζονται αμέσως «πράκτορες» του Κρεμλίνου ή του Τραμπ, που κι αυτόν τον βάφτισαν «Πουτινάκι».

Το πιο τραγελαφικό και απεχθές είναι πως όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι πολεμοκάπηλοι, όλες αυτές οι καρικατούρες δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να πάνε και να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή.

Λοιπόν, ο πόλεμος, ο πραγματικός πόλεμος, εκτός των τηλεοπτικών πλατό και του πληκτρολογίου, ο πόλεμος αυτός που σκοτώνει, ο πόλεμος για τον οποίο μιλούν οι συνεργάτες και υπουργοί του Ντόναλντ Τραμπ, και οι Ευρωπαίοι αυλόδουλοι τους υβρίζουν καθημερινά, όπως είναι ο Τζέι ντι Βανς, έχουν πολεμήσει, τον γνωρίζουν και ξέρουν τι σημαίνει. Εχουν επίσης την εμπειρία τού τι είναι ένας άχρηστος πόλεμος και τι είναι ένας χαμένος πόλεμος. Και είναι τιμή τους να θέλουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συμπερασμα απο το αρθρο και τα σχολια που το συνοδευουν:
    Για ολα φταινε οι Ευρωπαιοι και οι Ουκρανοι.
    Ο αιμοσταγης Ρωσος δικτατορας, για τον οποιο η Ουκρανια ειναι ο τριτος πολεμος που υποκινει, μετα την Γεωργια και την Μολδαυϊα, δεν φταιει σε τιποτα. Ειναι, απλως, το θυμα της Δυτικης επιθετικοτητος.

  2. Εδώ ο Κούλης ξεστόμισε ότι τις διαδηλώσεις για απονομή δικαιοσύνης για τη δολοφονία των Τεμπών τις υποκινούν οι Ρώσοι, βρήκε την αιτία για κάθε νόσο. Υπηρέτες της βιομηχανίας όπλων είναι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 100 θέσεις απασχόλησης σε πυρόπληκτους δήμους της Αττικής

Ξεκινάει σήμερα, Τετάρτη 21 Μαΐου 2025, στις 13:00, η υποβολή αιτήσεων για το νέο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 100 ανέργων...

More Articles Like This