Συνθήματα!

Must Read

Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης
Ο Χρήστος Μπολώσης είναι Υποστράτηγος εν αποστρατεία του Πεζικού και αρθρογράφος με ειδίκευση σε εθνικά, ιστορικά και πολιτικά θέματα. Γεννήθηκε το 1944 στο Ναύπλιο και αποφοίτησε από τη Σχολή Ευελπίδων το 1967.

Πολύς θόρυβος έγινε και συνεχίζει να γίνεται από τους διάφορους «ευαίσθητους και σεμνότυφους ειρηνιστές», που όμως δεν τους πειράζει το ότι οι Τούρκοι απειλούν ότι θα έλθουν βράδυ, ούτε οι… σεμνές παρελάσεις των ΛΟΑΤΚΙ. Εγώ, πάντως, διαρκώς στο πλευρό της κυβερνήσεως, παρουσιάζω μια σειρά συνθημάτων τα οποία προτείνω να φωνάζουν οι ΟΥΚ και οι ΛΟΚ στις παρελάσεις. Ιδού: «Ελλάς, Τουρκία, συμμαχία», «Η Μακεδονία είναι σκοπιανή», «Ολο το Αιγαίο είναι τουρκικό», «Ενα, δύο, τρία, τα δικά μας σύνορα είν΄ έξω απ’ τη Λαμία».

Νομίζω ότι αυτά μάλλον θα τα ακούσουν ευχάριστα οι σύμμαχοι και φίλοι μας. Αν και εκεί βρουν σπέρματα αλυτρωτισμού ή γενικώς σπέρματα, προτείνω (τελευταία υποχώρηση) τα «Χαρωπά τα δυο χεράκια μου χτυπώ», «Ο μπαρμπα-Μπρίλιος» και «Στου Μανώλη την ταβέρνα».

Τέρμα η έμπνευση. Α, και κάτι ακόμα: ο κ. πρωθυπουργός να μεσολαβήσει στο φιλαράκι του τον κ. Χριστοδουλίδη, ώστε να αποτάξει τον ΑΠΟΕΛ, διότι οι φίλοι του αναπαράγουν το σύνθημα των μαθητών της ΣΜΥΝ, με γιγαντιαίο πανό, στα γήπεδα της Κύπρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “Περνά, περνά η μέλισσα…” ,”ζητωτη πράσινη ανάπτυξη”,”η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει ….θα έρθει η μέρα που θα εκδικηθεί..”…”αθάνατος ο παπαστρουφ!”….

  2. Ο αρθρογράφος την είπε την παπάρα του . Οι γκει δεν είναι μόνο αυτοί στα πραιντ . Ο στρατός είναι και ειδικά το ναυτικό είναι γεμάτο με κρυφογκει . Από αυτούς που φώναζαν συνθήματα πολλοί γουστάρουν

  3. Βάζετε ιδέες….δεν το’χουν σε τίποτα να μετατρέψουν τις παρελάσεις στις εθνικές μας επετείους σε πάρτι………συμπεριληπτικό!

  4. Όντως!κ.Μπολώση.Τέτοια ειρηνοποιά, ήσυχα….σαν τα νερά… που κυλούν στα όμορφα ρυάκια απολαμβάνοντας τη βόλτα στην εξοχή…, τόσο ευηχα… εμπνευσμένα από τη μούσα την πολύμορφη Πολιτική Ορθότης!…και πάνω απ’όλα συμπεριληπτικα!!φαντάζεστε τι επαίνους θα εισέπρατταν από τις συμμαχες χώρες και την σωστή βεβαίως πλευρά της ιστορίας;;!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το απίθανο κορεό των οπαδών της Μαρσέιγ στο ντέρμπι με την Μονακό

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ δεν κρύβουν την καταγωγή τους. Η πόλη τους ιδρύθηκε από Έλληνες, Φωκαείς, γύρω στα 600...

More Articles Like This