Δείπνο δισεκατομμυρίων στον Λευκό Οίκο – Τεχνολογικοί κολοσσοί στο τραπέζι του Τραμπ

Από τις ΗΠΑ, Ανδρέας Δερμιτζακης για το Newsbreak.gr

Must Read

Ανδρέας Δερμιτζάκης
Ανδρέας Δερμιτζάκης
Ο Ανδρέας Δερμιτζακης είναι ενεργός 20 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφιας σε εφημερίδες και περιοδικα. Είναι διαπιστευμενος ανταποκριτής του newsbreak στις ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ παρέθεσαν δείπνο στον Λευκό Οίκο για τους τεχνολογικους γίγαντες μεταξύ των οποίων οι Μαρκ Ζουκεμπερκ , Μπιλ Γέιτς και Τιμ Κουκ. Την ωρα που οι υψηλοί καλεσμένοι τον ενημέρωναν για τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα, εκείνος ασυγκράτητος τους ρωτούσε πόσα χρήματα έχουν επενδύσει στη χώρα. Κοινώς πόσα χρήματα έχουν φέρει στο ταμείο.

Η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ συζητησε με τους CEO για την εφαρμογή της τεχνιτης νοημοσύνης στην εκπαίδευση. Το δείπνο στο Λευκό Οίκο είχε και διπλωματικό ενδιαφέρον καθώς ” έβγαλε ” είδηση με τον Τραμπ να δηλώνει οτι θα μιλήσει σύντομα στο Ρώσο ομόλογο του Βλαντιμίρ Πουτιν. Οι δύο τους τελευταία φορά που τα είπαν ήταν στην σύνοδο κορυφής στην Αλάσκα με αφορμή το πόλεμο στην Ουκρανία. Άλλωστε μέσα στην ημέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο θα μετατρέπει το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σε Υπουργείο Πολέμου.

Δασμοί, Μεταναστευτικο και Υγεια στην ατζέντα

Ο Λευκός Οίκος αποφάσισε να μειώσει τους τελωνειακους δασμούς στα αυτοκίνητα που εισάγονται απο την Ιαπωνία απο 25% σε 15% φέρνοντας ικανοποίηση στο Τόκιο.
Την ίδια ωρα αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε οτι το κέντρο κράτησης παρατυπων μεταναστών στη Φλόριντα το γνωστό σε όλους ” Αλκατραζ με αλιγάτορες “μπορεί να παραμείνει ενεργό εν αναμονή της ετυμηγορίας απο το εφετείο.

Τέλος έντονη κινητικότητα υπάρχει και στο τομέα της υγείας με πολλούς ρεπουμπλικανους γερουσιαστες να προσπαθούν να πείσουν τον Υπουργό Υγείας Ρόμπερτ Κένεντι να καταργήσει τα εμβόλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η μεγάλη Καρχηδόνα έκανε τρεις πολέμους .
    Μετά τον πρώτο ήταν ακόμη δυνατή.
    Μετά τον δεύτερο ακόμη κατοικήσιμη.
    Μετά τον τρίτο δεν μπορούσες πλέον να τη βρεις.

    Kαλή η παραμύθα αλλά ο κύβος ερρίφθη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ποινική δίωξη στον 17χρονο που άρπαζε μωρά Ρομά – Στο αυτόφωρο και ο πατέρας του

Σε ανακρίτρια ανηλίκων παραπέμφθηκε σήμερα ο 17χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής βρέφους, με την εισαγγελέα να...

More Articles Like This