Super League: Μετά το σοκ του αποκλεισμού του στο Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός παίζει «όλη τη χρονιά» στα Γιάννενα!

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη κλέβει την παράσταση στην 25η αγωνιστική

Must Read

Στην προτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου μπαίνουν οι 14 μονομάχοι της Super League, με το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη της δεύτερης θέσης, εν όψει και των πλέι οφ, αλλά και στην ουρά της βαθμολογίας.

Αναμφίβολα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη κλέβει την παράσταση, ωστόσο το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής περιλαμβάνει κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλει το «διπλό» στους Ζωσιμάδες προκειμένου να διατηρήσει ζωντανό το ευρωπαϊκό όνειρο. Ασφαλώς και η αποστολή των «πρασίνων» κόντρα στην εκπληκτική ομάδα του Γιαννίκη δεν θα είναι εύκολη. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι τριγμοί που προκάλεσε ο αποκλεισμός του Κυπέλλου να γίνουν ακόμα εντονότεροι σε περίπτωση αποτυχίας. Οι φωνές κατά του Μπόλονι θα ενταθούν, ενώ και αρκετοί παίκτες θα μπουν στο στόχαστρο εν όψει της συνέχειας.

Από εκεί και πέρα, δύσκολη έξοδο στο Περιστέρι έχει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος με νίκη επί του Ατρομήτου θα κάνει δυσκολότερη τη ζωή των… μεγάλων για έξοδο στην Ευρώπη. Παιχνίδι ζωής ή θανάτου δίνει η ΑΕΛ στο «Γεντί Κουλέ» αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν είναι άνετος βαθμολογικά και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ηττηθεί γιατί θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες.

Να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι

Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Λαμία με στόχο να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης και να αυξήσει τη διαφορά. Επίσης αύριο θα αναμετρηθούν Παναιτωλικός – Βόλος, με τους προτελευταίους Αγρινιώτες να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα ψάξει αποκλειστικά το τρίποντο που θα την ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά, εκμεταλλευόμενη κι εκείνη το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Super League – 25η αγωνιστική:

Σάββατο
15.00 ΟΦΗ – ΑΕΛ
17.15 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης
19.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Κυριακή
15.00 Ολυμπιακός – Λαμία
17.15 Παναιτωλικός – Βόλος
19.30 ΠΑΟΚ – Άρης

Δευτέρα
19.30 ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This