Formula 1: Σφοδρή σύγκρουση Χάμιλτον – Φερστάπεν στο βρετανικό Γκραν Πρι! (video)

Must Read

Με ποινή 10 δευτερολέπτων τιμωρήθηκε ο «γηπεδούχος» Λιούις Χάμιλτον, μετά τη σφοδρή σύγκρουση του μονοθέσιού του με εκείνο του Μαξ Φερστάπεν, κατά την εκκίνηση του βρετανικού Γκραν Πρι της Formula 1

Το μονοθέσιο του Ολλανδού βγήκε εκτός πίστας, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να σηκώνουν κόκκινη σημαία και να διακόψουν προσωρινά τον αγώνα. Κανείς εκ των δύο πιλότων δεν τραυματίστηκε, εντούτοις το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ενδεικτικό της σκληρής μάχης που είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Formula 1.

Το ατυχές περιστατικό συνέβη, όταν ο Χάμιλτον επιχείρησε να προσπεράσει τον Φερστάπεν, που ξεκίνησε από την pole position, με τα δύο μονοθέσια να έρχονται σε απόσταση αναπνοής το ένα από το άλλο, με κανέναν εκ των πιλότων να μην κάνει πίσω, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Το μονοθέσιο του Φερστάπεν βγήκε εκτός πίστας και υπέστη ζημιά, με τον Ολλανδό πιλότο να μεταφέρεται προληπτικά στο ιατρικό κέντρο της πίστας, ενώ ο Βρετανός συνέχισε κανονικά.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, υψώθηκε κόκκινη σημαία και όλα τα μονοθέσια επέστρεψαν στις θέσεις εκκίνησης, με «κερδισμένο» της όλης ιστορίας τον Σαρλ Λεκλέρκ από το Μονακό, που… από 3ος βρέθηκε πρώτος!

  • Δείτε και… ακούστε την συναρπαστική στιγμή της σύγκρουσης:

https://youtu.be/lsMh4sHKDY8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This