Πογιέτ: «Σημαντική νίκη, σημαντικότερο να έρθουν κι άλλες»

Must Read

Ο Γκουστάβο Πογέτ πανηγύρισε την πρώτη του επίσημη νίκη ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το 1-0 στο Μπέλφαστ επί της Β. Ιρλανδίας:

«Ήταν σημαντική, ήταν εκτός έδρας κι οι ποδοσφαιριστές μας είχαν ενέργεια και ένταση. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Το θέμα είναι να μη μείνουμε εδώ, να έρθουν κι άλλες. Κρατάμε αυτό που έχουμε κι αυτό που είδαμε απόψε».

Τάσος Μπακασέτας: «Ξέρουμε σε μια τέτοια διαδικασία το πρώτο ματς είναι το σημαντικότερο. Το δείξαμε στο πρώτο μέρος. Βάλαμε γκολ και δεν δεχτήκαμε. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά από αύριο ξεκινά η δουλειά και ο επόμενος αντίπαλος γατί είναι μαραθώνιος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο και θα μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Σ’ αυτό το επίπεδο ξέρουμε ότι θα υππάρξει πίεση, ειδικά εάν παίζεις εκτός έδρας. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αμυνθήκαμε και στο τέλος μένουν οι τρεις βαθμοί.

Δεν λέει πολλά για μένα ότι είμαι πρώτος στα γκολ στη Λίγκα των Εθνών. Θέλω να έρθει μια επιτυχία για την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να χαρούμε όλοι μαζί. Το θέλουν όλοι και το δείξαμε σήμερα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί έρχονται πολλά παιχνίδια».

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: «Στο β’ ημίχρονο χρειάστηκε να λειτουργήσουμε αμυντικά, αλλά ομαδικά είμασταν πολύ καλά και καταφέραμε να τους αντιμετωπίσουμε. Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του, δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες και ελπίζουμε να παρουσιαστούμε και στο επόμενο ματς το ίδιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This