Και τώρα πιάστε τη Βραζιλία, 4-1 την Ν. Κορέα

Must Read

Η Βραζιλία αυτού του Μουντιάλ είναι:

*Πιο απολαυστική κι από την καλύτερη ποικιλία του καφέ που παράγει η χώρα,

*Πιο μεθυστική κι από την εντονότερη βραδιά καρναβαλιού στο Ρίο,

*Πιο μεγάλη κι από την έκταση της τεράστιαας χώρας…

Ίσως οι μόνοι που κατάλαβαν καλύτερα από τον καθένα το μέγεθος της ομάδας αυτής είναι τα παιδιά με τις κόκκινες φανέλες. Αυτοί που η μοίρα (ή μήπως η τύχη;) τους έφερε αντιπάλους της!

Η Κορέα δεν ήταν σάκος του μποξ σε αυτό το Μουντιάλ. Είχε σύστημα, πείσμα, πάθος και γνώση των μυστικών του ποδοσφαίρου. Το απέδειξε η πορεία της, αλλά και συμμετοχή ποδοσφαιριστών της σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδας. Όμως οι αντίπαλοί τους απλά ήταν… άπαιχτοι!

Μπορεί να είναι πληγωμένη από απουσίες, τραυματισμούς, κούραση, αλλά είναι αστείρευτη η όρεξη των ποδοσφαιριστών της να παίξουν μπάλα και να το ευχαριστηθούν. Το έβλεπες στον πανηγυρισμό του κάθε γκολ, στα κοντινά της τηλεοπτικής κάλυψης την ώρα της δικδίκησης της μπάλας.

Αυτά τα παιδιά μετέτρεψαν τη δουλειά, την υποχρέωση σε διασκέδαση!

Και μαζί με αυτούς διασκέδασαν κι όσοι παρακολούθησαν το ματς. Ποδόσφαιρο ανοιχτό, γεμάτο φαντασία, χωρίς σκοπιμότητες έμοιαζε με σάμπα σε στιγμές έκστασης.

Ζητούμενο δεν ήταν το γκολ, αλλά το θέαμα και η απόλαυση μέσα στο γήπεδο, στην εξέδρα, στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Δεν ξέρει κανείς που μπορεί να φτάσει αυτή ομάδα, εάν επιστρέψει στη χώρα της με ένα τρόπαιο ή εάν γυρίσει με την πίκρα της απώλειάς του. Ότι και να γίνει θα περάσει στην ιστορία, όπως η άτιτλη ομάδα του 1982 στην Ισπανία με Σόκρατες, Ζίκο και τόσους άλλους που μπορεί να αποκλείστηκε από την Ιταλία, αλλά οι φίλοι της βλέπουν και ξαναβλέπουν τα βιντεάκια των αγώνων της.

Στο ματς της Δευτέρας δεν έχασε η Κορέα. ‘Εχασαν όσοι δεν το είδαν…

Τα γκολ: 7′ Βινίσιους, 13 (πέναλτι) Νεϊμάρ, 29′ Ρισάρλισον, 36′ Λούκας Πακετά – 76′ Σεούνγκ Χο Πάικ.

Βραζιλία: Άλισον (81′ Γουέβερτον), Μιλιτάο (63′ Άλβες), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντανίλο (72′ Μπρέμερ), Καζεμίρο, Πακετά, Ραφίνια, Νεϊμάρ (80′ Ροντρίγκο), Βινίσιους (72′ Μαρτινέλι), Ρισάρλισον.

Ν. Κορέα: Σενγκ-Γκιου Κιμ, Μουν-Χουάν Κιμ, Μιν-Τζάε Κιμ, Γιούνγκ-Γκουόν Κιμ, Γιν Σου Κιμ (46′ Τσουλ Χονγκ), Ίνμπομ Χουάνγκ (65′ Σέουνγκ-Χο Πάικ), Γου Γιούγκ Γιάνγκ (46′ Τζουν-Χο Σον), Χε Τσαν Χουάνγκ, Τζαε Σανγκ Λι (74′ Λι Κανγκ-Ιν), Χέουνγκ-Μιν Σον, Γκε-Σουνγκ Τσο (80′ Ουί-Τζο Χουάνγκ).




 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This