Οι πρώτες παραιτήσεις λόγω Μουντιάλ

Must Read

Άρχισαν οι παραιτήσεις από τις ομάδες που δεν συνεχίζουν στο Μουντιάλ. Πρώτος προπονητής που αποχωρεί είναι ο Πάουλο Μπέντο, ο Πορτογάλος τεχνικός της εθνικής Κορέας, γνωστός και από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Το ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης στους παίκτες και στην ομοσπονδία της χώρας με την οποία συνεργαζόταν από το 2018.

«Η συμμετοχή μας τελείωσε εδώ, τώρα είναι ώρα να σκεφτούμε το μέλλον το οποίο δεν θα έχει σχέση με εμένα. Πάω να ξεκουραστώ και μετά θα δω τι θα κάνω. Μόλις το κοινοποίησα στους παίκτες και στον πρόεδρο την παραίτησή μου. Είναι μια απόφαση που έχω πάρει από τον Σεπτέμβριο. Σήμερα κατέληξα απλώς να το επιβεβαιώσω και να τους ευχαριστήσω για ό,τι έκαναν και ό,τι έδωσαν. Είμαι λυπημένος για το αποτέλεσμα, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για όσα έχουν κάνει αυτά τα παιδιά αυτά τα τέσσερα χρόνια. Αν δεν ήταν το καλύτερο γκρουπ με το οποίο έχω συνεργαστεί, ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα».

Στη Γερμανία παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος τωνεθνικών ομάδων και παλιά δόξα του ποδοσφαίτου της χώρας Όλιβερ Μπίερχοφ. Το συμβόλαιό του έληγε το 2024, αλλά οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ολοκληρωθεί τώρα. Ο Μπίερχοφ μετά από μια λαμπρή καριέρα με 37 γκολ σερ 70 σαγώνες της εθνικής τα τελευταία 18 χρόνια εργαζόταν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του. Μαζί της είχε πανηγυρίσει το Μουντιάλ του 2014, το Συνομοσποδιών του 2017, αλλά, προφανώς, πλήρωσε τις αποτυχίες στις διοργανώσεις του 2018 και 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This