«Κίτρινος πυρετός» χτύπησε τον Βόλο, 3-2 ο Παναιτωλικός

Must Read

Ο Βόλος από εκεί που ήταν από τα πρώτα φαβορί για τη συμμετοχή στα πλέι οφ, ζαλίστηκε και άρχισε να χάνει βαθμούς με την ίδια ευκολία που τους κέρδιζε στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Τώρα βρίσκεται οριακά στην εξάδα, αλλά εάν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις δύσκολα θα παραμείνει.

Η νίκη του Παναιτωλικού (3-2) στο Πανθεσσαλικό ήταν η τρίτη εντός έδρας ήττα για τους γηπεδούχους που στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς έχουν δεχτεί 11 γκολ (4 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τρία από τους Αγρινιώτες) κι έχουν σημειώσει μόλις δύο.

Κι όμως όλα έδειχναν ότι το βράδυ στον Βόλο θα ήταν ευχάριστο. Στοι 18′ ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Στεργιάκης λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος της ομάδας τοιυ. Σε σουτ του Ντέλετιτς δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα κι ο επερχόμενος Μιγκέλ Τσιρίνος την έστειλε στα δίχτυα (1-0). Ο τερματοφύλακας του Αγρινίου πάντως… διόρθωσε την γκέλα του  στο 58′ όταν έδιωξε την μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Μπαριέντος.

Ο Παναιτωλικός με τους Σενγκέλια (39′), Πέδρο (68′ με πέναλτι) και Πέδρο (73′) πήρε καθαρό προβάδισμα. Ο Βόλος στο 90+60 μείωσε με τον Μεθκίδα.




Διαιτητής:Τσετσίλας
Βοηθοί: Στεφανής, Μαυρουδής
4ος:Αγγελάκης
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πέτρος Πάτρας

Κίτρινη κάρτα: 17′ Γκάνζι – 27′ Μάλης, 60′ Στεργιάκης, 64′ Μόρσεϊ, Ντίας (90+6).

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (62΄Αρούνα), Μπαριέντος, Μεταξάς (13΄Γκάγκι), Πιρές (74΄Μεσκίντα), Ντέλετιτς (73΄Κούτσιας), Τσιρίνος (82΄Καρτάλης), Οζέγκοβιτς.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Λιάβας, Μάλης, Λάρσον (46΄Χατζηθεοδωρίδης), Μάρτενσον, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Μόρσεϊ (89΄Τσιγγάρας), Κολοβός (79΄Ντουάρτε), Σενγκέλια (86΄Ξενιτίδης), Πέδρο (85΄Μπουζούκης).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This