Με ήρωα τον Γιαννιώτη ο Ατρόμητος 1-1 στα Γιάννινα

Must Read

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο 1-1 του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ στους Ζωσημάδες. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου διαμόρφωσε το αποτέλεσμα κι έδωσε ελπίδες στην ομάδα του για να μπει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ καθώς πέραν των άλλων:

-Στο 89′ είπε «όχι» στον Καραχάλιο ο οποίος επεχείρησε δυνατό σουτ, αλλά με εντυπωσιακή εκτίναξη έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, και ένα λεπτό αργότερα…

-Στο 90′ όταν ο Τζήμας ανέτρεψε τον Χατζηϊσαΐα μέσα στην περιοχή, έπιασε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Νίνης!

Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος όμως έπαιξε κι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Παναγιώτης Τσιντώντας ο οποίος στις καθυστερήσεις (90+4) σταμάτησε τον Οικονομίδη του Ατρομήτου στο σουτ που επεχείρησε για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του!

Το παιχνίδι των δύο ομάδων είχε ποιότητα που σπάνια βλέπουμε από τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας. Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ στο 32′ με τον Μπάλαν και ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 77′ με τον Τζοβάρα.

Και οι δύο ήθελαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι γηπεδούχοι για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία και να μην μπλέξουν στη συνέχεια σε σενάρια παραμονής, αλλά και για να ικανοποιήσουν τους φίλους τους που επέστρεψαν στο γήπεδο μετά την τιμωρία των δύο αγωνιστικών για τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Ατρόμητος βλέποντας τον Βόλο να κάνει διαδοχικές «γκέλες» στα τελευταία ματς και να έχει χάσει την επαφή με τις νίκες, διεκδικεί με πείσμα την 6η θέση.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Καραλής
4ος: Κατοίκος
VAR: Μανούχος, Νικολακάκης

Κίτρινη Κάρτα: 90+4 Τζίμας – 43′ Φριντζόνσον, 55′ Έρλινγκμαρκ, 71′ Τζοβάρας

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο (63′ Λιάσος), Ριένστρα (83′ Νίνης), Παμλίδης (72′ Τζίμας), Μορέιρα, Μπάλαν.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Στρουγγής, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ (58′ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Φριτζόνσον (58′ Κούεν), Κιάρτανσον (58′ Τζαβίδας).

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This