Παίζουν με τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Διαιτητής διέταξε εκκένωση του γηπέδου του Άρη την ώρα που τελείωσε ο αγώνας ΠΑΟΚ

Must Read

Απίστευτη απόφαση κόντρα στις συμβουλές της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Η διαιτητής Τσαρούχα επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα μπάσκετ Άρη – Περιστερίου (59-67) διέταξε την εκκένωση του Αλεξάνδρειου στο οποίο βρίσκονταν 4.000 θεατές επειδή την αποδοκίμαζαν.

Εφάρμοσε τον κανονισμό αφού ήταν η δεύτερη παρατήρηση, η οποία όμως προήλθε από αμφισβητούμενο φάουλ που «χρέωσε» στον αθλητή Φίλιο του Άρη.

Η αστυνομία ζήτησε να μην ισχύσει η απόφαση. Την ίδια ώρα στην Τούμπα είχε ολοκληρωθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό (6-0).

«Υπάρχει φόβος να συναντηθούν οι οπαδοί των δύο ομάδων και να έχουμε επεισόδια» της έλεγαν, όμως ήταν αμετάπειστη.

Η απόφαση προκάλεσε δυσφορία και στην ομάδα του Περιστερίου η οποία είχε προγραμματίσει να φύγει με το τελευταίο αεροπλάνο για την Αθήνα. Τώρα θα πρέπει να διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη αφού το ματς, εάν συνεχιστεί θα λήξει μετά τα μεσάνυχτα!

Η στιγμή της διακοπής




Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ




Ο αγώνας ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This