Η κυβέρνηση τρέμει την οργή των γηπέδων – Έκτακτη σύσκεψη για τη βία

Must Read

Προξενεί εντύπωση η σπουδή της κυβέρνησης να συγκαλέσει σήμερα έκτακτη σύσκεψη για τη βία με αφορμή την έναρξη των πλέι οφ την Κυριακή. Θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με παρόντες μεταξύ άλλων τους Τάκη Θεοδωρικάκο και Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργείου, ο λόγος της σύσκεψης «υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Τάκη Θεοδωρικάκο, αφορά στην ομαλή διεξαγωγή των πλέι οφ του πρωταθλήματος».

Στη σύσκεψη θα πάρουν ακόμα μέρος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Υπαρχηγός Λάζαρος Μαυρόπουλος, ενώ εκπρόσωποι των ομάδων θα είναι οι Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός), Γιώργος Κοσμάς (ΑΕΚ), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Παναγιωτίδης, Σπύρος Βλάχος, Δημήτρης Μουστακαλής (Παναθηναϊκός), Θόδωρος Καρυπίδης (Άρης) και Χάρης Γρηγορίου (Βόλος).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η πραγματική αιτία της σύσκεψης είναι να περιοριστεί η οργή των οπαδών που διατυπώνεται με αντικυβερνητικά πανό και συνθήματα κατά των συστημικών ΜΜΕ.

Η εισβολή κουκουλοφόρων στο Περιστέρι την περασμένη Κυριακή δίνει την αφορμή. Το γεγονός ότι οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν έκαναν συλλήψεις των «αγνώστων» που διέκοψαν για μισή ώρα τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενισχύει τους φόβους προβοκάτσιας.

Θυμίζουμε ότι ο Άρης Πορτοσάλτε στις αρχές της εβδομάδας είχε ζητήσει εξηγήσεις για πως ξεκίνησε ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena ενώ υπήρχαν πανό που τον αφορούσαν, όπως και στο ΣΕΦ για τον αγώνα της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ.

Κύκλοι των ομάδων υποστήριζαν ότι δεν θα είναι έκπληξη να τους ζητηθεί να μην υπάρχουν πανό ή να μην ακούγονται συνθήματα από την εξέδρα που αφορούν την κυβέρνηση ή δημοσιογράφους. Κάτι τέτοιο φυσικά είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This