Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ νίκησε Άρη (2-1) και νεύρα

Must Read

Απίστευτες σκηνές συνοδευσαν το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο Θόδωρος Καρυπίδης, ιδιοκτήτης του Άρη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, είχε έντονο διάλογο με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου που νωρίτερα είχε αποβληθεί! Πλήθος σχετικών και άσχετων κυκλοφορούσαν στον τερέν. Όλα αυτά ενώ ο ΠΑΟΚ πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από την έδρα του Άρη, αλλά πέρασε, πήρε τη νίκη 2-1 και βρίσκεται σε τροχιά τίτλου.

Οι ποδοσφαιριστές των νικητών πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με γκολ σε βάρος τους. Ο Λουτσέσκου με τρεις αλλαγές προσποάθησε να αποτρέψει την ήττα. Και την μετέτρεψε σε νίκη!

Στο 66′ ο Μπράμπετς ανέτρεψε τον Σβαμπ. Η φάση ελέγθηκε μέσω VAR και υπέδειξε το πέναλτι που αξιοποίησε Αυστριακός που το είχε κερδίσει (1-1). Στο 73′ ο Ζίβκοβιτς αξιοποίησε με τον καλύτερη τρόπο την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη στελνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 10′ ο Λουίς Πάλμα με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια δύο φορές η μπάλα σε προσπάθειες συμπαικτών του η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

*Η πρώτη στο 39′ σε κεφαλιά του Ιτούρμπε, ενώ στη συνέχεια ο Νταρίντα δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτάρσκι που μπλόκαρε.

*Η δεύτερη στο 41′ ήταν η σειρά του Φαμπιάνο να βρει το δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ στο ίδιο διάστημα είχε μια καλή ευκαιρία στο 38′ σε κεφαλιά του Κάργα όπου έδιωξε ο Σαμπάνης.

Διαιτητής: Αλ Χακίμ Μοχάμεντ (Σουηδίας)

Βοηθοί: Κλάιβερ, Βίλντε (Σουηδίας)

4ος: Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Τζάγια (Αλβανία), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινη: 51′ Οντουμποάτζο, 72′ Αμπουμπακάρ Καμαρά, 82′ Φαμπίνιο – 47′ Σβαμπ. 89′ Κωνστσαντέλιας, 90’+1 Κάργας

Άρης: Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (87′ Πίρσμαν), Νταρίντα, Ετέμπο (87′ Ντιμπά), Γκαρσία (80′ Γκρέι), Πάλμα (87′ Χριστοδουλόπουλος), Ιτούρμπε (80′ Καμάσο), Καμαρά

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (46′ Σάστρε), Κάργας, Κουλιεράκης, Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (46′ Σβαμπ), Νάρεϊ (46′ Τάισον), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς (88′ ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (62′ Μπραντον Τόμας).

Η βαθμολογία

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This