Μάγεψε η Εθνική Ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής

Must Read

Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η ομάδα του Ανσάμπλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου.




Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα, Μαριέττα Τοπολλάι. Κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα τνω 2.500 θεατών με το πρόγραμμά της και πήρε 29,200 βαθμούς, υπό τους ήχους του κομματιού συμφωνικής μουσικής «Blizzard» των «Audiomachine», συγκομιδή που της χάρισε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, πίσω από την Ιταλία (30,650 β.) και το Ισραήλ (29,350 β.).




Είναι η τρίτη διοργάνωση μέσα σε έναν χρόνο, αλλά και τρίτη σε ολόκληρη Ιστορία της Ελλάδας, που η Εθνική Ανσάμπλ ανεβαίνει στο βάθρο των νικητριών σ’ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, έπειτα από τις ανάλογες επιτυχίες της στο αντίστοιχο ραντεβού του περασμένου Μαρτίου στο Φάληρο, καθώς και στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής του Φαλήρου, στο οποίο συμμετείχαν κορυφαίες ομάδες ανσάμπλ από 14 χώρες και πρωταθλήτριες του ατομικού από 31 χώρες, αποτέλεσε για τις Ελληνίδες εκπροσώπους το πρώτο δυνατό τεστ μίας κομβικής χρονιάς, η οποία περιλαμβάνει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Μάιο στο Μπακού και κυρίως το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο στη Βαλένθια, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This