Έβαλε φωτιά στο ντέρμπι και στο πρωτάθλημα ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς!

Must Read

Ο Μαυροβούνιος διαιτητής Νικόλα Νταμπάνοβιτς έβαλε… φωτιά στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες και των δύο ομάδων.

Στο 90’+11 έδειξε αρχικά πέναλτι σε ανατροπή του Αραούχο, αλλά στη συνέχεια το… πήρε πίσω προκαλώντας την αντίδραση των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Η επίμαχη φάση




Νωρίτερα, στο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε βγάλει ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας ζητώντας ένα πέναλτι και μια αποοβολή!

Με το 0-0 στο ντέρμπι βάζει και τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση του τίτλου αφού τρεις ομάδες κινούνται στο εύρος των τριών βαθμών (Παναθηναϊκός 62, ΑΕΚ 60, Ολυμπιακός 59), ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί πλέον και ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται στους 57 βαθμούς.

Δύο στιγμές «υποσχέθηκαν» γκολ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην Opap Arena, αλλά οι τερματοφύλακες είχαν διαφοετική άποψη. ‘Ετσι το πολυαναμενόμενο ντέρμπι των πρωτοπόρων έμεινε στο 0-0.

Η πρώτη στο 46’ όταν ο Αθανασιάδης είπε «όχι» στις προσπάθειες των Μαντσίνι και Ιωαννίδη, ενώ το τρίτο σουτ από τον Τσέριν κατέληξε άουτ.

Η δεύτερη, αμέσως μετά, με τον Γιόνσον που προσπάθησε να «νικήσει» τον Μπρινιόλι που έδιωξε σε κόρνερ.

Το ντέρμπι εξελίχτηκε σε αγώνα τακτικής με τη μια ομάδα να εξουδετερώνει τις προσπάθειες της άλλης.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, αλλά σταδιακά ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε τον αγώνα, δημιούργησε δύο ευκαιρίες με τον Μαντσίνι στο 18′ (τον σταμάτησε ο Μήτογλου) και στο 41′ (ωραίο σουτ άουτ), ενώ η Ενωση είχε τις δικές της με τον Άμπραμπατ (24′) και τον Ρότα (42′).

Στο 37΄έγινε η φάση που προκάλεσε και τη διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο. Ο Χατζισαφί φαίνεται να βρίσκει την μπάλα με το χέρι, αλλά ο διαιτητής αρκέστηκε να δέίξει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι «πράσινοι» στέκονται και στις φάσεις του 32′ και 43′ όπου κατηγορούν τον διαιτητή για την κίτρινη (έπαιζε με κάρτα από το 19′) που δεν έδειξε στον Άμπραμπαντ.

Διαιτητής: Νταμπάνοβιτς (Μαυροβουνίου)

Βοηθοί: Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς (Μαυροβούνιο)

4ος: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

VAR: Εστέβες (Πορτογαλίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Κόκκινη: 90’+8 Τσόκαϊ

Κίτρινη: 19′ Αμπραμπαντ, 35′ Αραούχο – 77′ Κουρμπέλης, 77′ Πέρεθ, 82′ Μπρινιόλι.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (75′ Σιντιμπέ), Μουκουντί (82′ Τζαβέλλας), Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (71′ Μάνταλος), Άμραμπατ (46′ Τσούμπερ), Γκατσίνοβιτς (71′ Ελίασον), Πινέδα, Αραούχο.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης (87′ Τσόκαϊ), Τσέριν (66′ Μπερνάρ), Μαντσίνι (66′ Κλεϊνχέισλερ) , Παλάσιος, Ιωαννίδης (81′ Βέρμπιτς).




Η βαθμολογία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This