Οργή των οπαδών του Ιωνικού κατά Αυγενάκη και πολιτευτών της ΝΔ – Τους ζητούν να αναβάλλουν τις προεκλογικές εκδηλώσεις στη Νίκαια πριν αναγκαστούν να τις ματαιώσουν εκείνοι!

Must Read

Τα τερτίπια του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον τρόπο που μοιάζει τα χρήματα από τη φορολογία του στοιχήματος κάνει έξαλλους τους οπαδούς του Ιωνικού που σε ανακοίνωσή τους αποκαλύπτουν τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» στις παροχές των ομάδων, ενώ κάνουν λόγο και για το… πάρτι διασπάθισης χρημάτων με διοργανώσεις του τύπου «Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες» που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στο Ηράκλειο.

Όμως οι οπαδοί της ομάδας της Νίκαιας δεν σταματούν εκεί. Καλούν τους πολιτευτές της ΝΔ να μην πραγματοποιήσουν προεκλογικές συγκεντρώσεις στην περιοχή. Τους ζητούν να τις αναβάλλουν, για να μην το πράξουν οι ίδιοι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα ιστορική, την οποία κανείς δεν μπορεί να προσπαθεί να κοροϊδέψει με τεχνάσματα. Κανένας πολιτικός και υφυπουργός αθλητισμού δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου μας.

Ούτε καν ο κύριος Αυγενάκης που σφυρίζει αδιάφορα στα όσα υποστηρίζει η διοίκηση του συλλόγου μας σχετικά από τα χρήματα που δικαιούται από τα τυχερά παίγνια. Μια διοίκηση, μια οικογένεια, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να μην λείπει τίποτα από τον Ιωνικό μας που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ωστόσο, εσείς κύριε υφυπουργέ, κάνετε ακριβώς τα αντίθετα και κάθε σας κίνηση μαρτυράει τις προθέσεις σας.

Θα θέσουμε ορισμένα ερωτήματα και γεγονότα, τα οποία βέβαια δεν περιμένουμε να μας απαντήσετε.

Πώς γίνεται κατά το οικονομικό έτος 2022 τα χρήματα που δικαιούταν η ομάδα μας να πήγαν στην Λάρισα η οποία υποβιβάστηκε και με νομοθετική ρύθμιση που έγινε εντός του Αυγούστου να μην επιστράφηκαν στα ταμεία;

Πώς γίνεται φέτος, στη νέα επιχορήγηση να πράξατε με διαφορετικά κριτήρια; Διότι φέτος ο Λεβαδειακός που ανέβηκε κατηγορία (όπως πέρυσι ο Ιωνικός) πήρε κανονικά το ποσό που δικαιούταν και δεν πήρε τα χρήματα ο Απόλλων Σμύρνης που υποβιβάστηκε, όπως κάνατε με την Λάρισα! Περίεργο δεν είναι κάθε χρόνο να αλλάζετε το σκεπτικό σας;

Κύριε Αυγενάκη, Ελλάδα και αθλητισμός δεν είναι μόνο το Ηράκλειο της Κρήτης για το οποίο δείχνετε να καίγεστε για να «βοηθήσετε» παρέα με τον φίλο σας, τον κύριο Φιλιππούση. Ναι, για τον γενικό γραμματέα της ΔΕΜΑ (Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων) μιλάμε, με τον οποίο συμφωνήσατε να μοιράσετε 1,2 εκατ. ευρώ για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες (αγώνες που δεν αναλαμβάνει κανένα σοβαρό κράτος σε όλη τη Μεσόγειο). Να παίζετε δηλαδή οι δυο σας ρακέτες στην παραλία και να ξοδεύετε ένα τέτοιο ποσό…

Για να μην ξεχάσουμε και τον ποδηλατικό γύρο της Κρήτης, για τον οποίο δώσατε άλλο 1,2 εκατ. ευρώ και πίσω από αυτόν βρίσκεται και πάλι ο κύριος Φιλιππούσης (εκπρόσωπος της ομοσπονδίας ποδηλασίας στην Ολυμπιακή Επιτροπή και σκιώδης πρόεδρος). Συμπτώσεις μάλλον…

Κάπου εδώ, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στους βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας. Επειδή γνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας, θα σας προτείναμε να αναβάλλετε τις προεκλογικές εκστρατείες και εκδηλώσεις σας στις περιοχές μας, ώστε να μην χρειαστεί να το κάνουμε εμείς. Όλα αυτά εώς ότου ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για τα πεπραγμένα του Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα χρήματα που οφείλονται στην ομάδα μας, αλλά και με τα τεράστια ποσά που ξοδεύει αριστερά και δεξιά!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This