Ξέρουμε τους πρώτους που δεν θα ψηφίσουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Must Read

Το βράδυ της 21ης Μαΐου κυρίαρχο θέμα δεν θα είναι μόνο το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά και ο τελικός της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει την είσοδό του στα πλέι οφ της διοργάνωσης, πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και θεωρείται φαβορί να παίξει στο φάιναλ φορ που θα γίνει στο Κάουνας της Λιθουανίας στις 19 (ημιτελικοί) και 21 Μαΐου (μικρός και μεγάλος τελικός).

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και προκριθεί στο φάιναλ φορ τη μέρα των εκλογών θα βρίσκεται στη μακρινή Λιθουανία. Μαζί του θα είναι πολλοί οπαδοί του οι οποίοι θα συνδράμουν στην προσπάθειά του να κερδίσει το τρόπαιο.

Εκτός λοιπόν από τα μέλη του Ολυμπιακού αναμένεται να βρίσκονται στο Κάουνας και μερικές χιλιάδες φίλοι της ομάδας που φυσικά δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This