Αποκλειστικό ηχητικό – Σοκάρουν οι ατάκες των Πολωνών διαιτητών στο αεροδρόμιο!

Must Read

Δεν έχει προηγούμενο το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποιοι με γελοίες μεθοδεύσεις προσπαθούν να το κουκουλώσουν, τη στιγμή που η ΑΕΚ θέλει και έχει ζητήσει επισήμως με αίτημα τόσο προς τις αρχές του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», όσο και προς την αρμόδια Εισαγγελία, να ανοίξουν οι κάμερες προκειμένου να μάθει όλη η φίλαθλη Ελλάδα τι έχει πραγματικά συμβεί.

  • Από τον Σταμάτη Βούλγαρη

Το newsbreak έχει στα χέρια του και σας παρουσιάζει ηχητικό ντοκουμέντο τη στιγμή που άνθρωπος της Ομοσπονδίας πάει να παραλάβει τους Πολωνούς διαιτητές από το αεροδρόμιο και διαδραματίζεται ένα ακόμα επεισόδιο με απειλές από την πλευρά τους προς τους δύο επιβάτες!

Σε αυτό το ντοκουμέντο ακούγεται ξεκάθαρα πως οι δύο επιβάτες περιμένουν την Αστυνομία και γίνονται διαβουλεύσεις προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα γιατί η κατάσταση έχει ήδη ξεφύγει από κάθε έλεγχο!

Ταυτόχρονα κάποιοι επιδιώκουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως ακριβώς σε αυτό το χρονικό σημείο οι μεθυσμένοι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ ξεκινάνε να μιλούν και εξαπολύουν αδιανόητες εκφράσεις και απειλές…

«Αντίο κορόιδο, θα σε βρω κορόιδο…. Όλη την οικογένειά σου θα βρω! Όλη την οικογένεια σου και τον γ@μ@μ@νο το γιο σου. Π@@τάν@! Χοντρή γ@μ@μ@νη αδελφή. Σου αρέσουν οι κ@λ@τρ@π@δες; Σου αρέσει αδερφέ έτσι δεν είναι; Και θα σε βρουν! Δεν αστειεύομαι…. Θα πάμε εκεί από όπου είστε κορόιδα! Αυτό δε θα περάσει χωρίς συνέπειες…».

Στο 1:44 του ηχητικού ντοκουμέντου παρεμβαίνει και μία κυρία, η οποία επιβεβαιώνει το ντου που έχουν κάνει οι διαιτητές στον έναν εκ των δύο επιβατών το οποίο συνεχίστηκε μέχρι την έξοδο όπου έχουν πάει για να παραλάβουν τις βαλίτσες τους!

Στο ηχητικό ακούγεται και το όνομα του κ. Μαρινάκη, ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι και πρόεδρος της Super League και σύμφωνα με τα όσα διαδραματίζονται εκείνη τη στιγμή οι Πολωνοί τον έχουν εμπλέξει στην κουβέντα τους!

Μπορείτε επίσης να ακούσετε ξεκάθαρα πως υπάρχει και η ασφάλεια του αεροδρομίου και ενδεχομένως και αστυνομία από τον ασύρματο που υπάρχει και μέσω αυτού δίνονται εντολές!

Όταν μετά τις εξηγήσεις που δίνονται και είναι ξεκάθαρο ότι οι επιβάτες δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τους διαιτητές τους ρωτάνε αν θέλουν να καταθέσουν μήνυση, η απάντηση είναι αρνητική. Ωστόσο ενημερώνουν πως θα δημοσιοποιήσουν το θέμα την επόμενη μέρα!

Υπό το φόβο της δημοσιοποίησης η πλευρά της Ομοσπονδίας και οι διαιτητές ζητάνε να λήξει το θέμα ακριβώς εκείνη τη στιγμή και ακούγεται ο Πολωνός διαιτητής να λέει «Θέλω να τελειώσει…». Μάλιστα ο άνθρωπος που έχει πάει να παραλάβει τους Πολωνούς εξηγεί ότι δεν είναι υπεύθυνος για τις ενέργειες άλλων παρά μόνο για τον εαυτό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This