Το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος ο Αυγενάκης – Αυτή είναι η τελευταία του κίνηση ως υπουργός Αθλητισμού κι έγραψε… ιστορία!

Must Read

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ολοκλήρωσε τη θητεία του ως υφυπουργός Αθλητισμού. Μπορεί να ήταν απών από όλες τις κρίσιμες στιγμές, οι κορυφαίοι σύλλογοι να εκφράζονται με τα χειρότερα λόγια για αυτόν, οι κορυφαίοι αθλητές να μην του δίνουν ούτε το χέρι όταν τον συναντούν, αλλά ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του ως… σούπερ πετυχημένο.

Λογικό ήταν η τελευταία του πράξη ως υπουργός να είναι ανάλογη της θητείας του. Ζήτησε από τις ομοσπονδίες να τον συγχαρούν για την τετραετή θητεία του και να τον ευχαριστήσουν για την συνεργασία που είχαν! Κι επειδή ο αρμόδιος τέως, πλέον, υπουργός για τον αθλητισμό δεν αφήνει στην τύχη του τους έστειλε και το κείμενο που – υποτίθεται – θα του έστειλναν. Χθες έφυγε από το γραφείο του το κείμενο της ανακοίνωσης των ομοσπονδιών κι από σήμερα άρχισαν μια μια να το δημοσιεύουν!.

Το… σουρεαλιστικό του θέματος το βρίσκουμε στην καταχώρηση της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών στο facebook όπου κάτω από την ανακοίνωση ο κ. Αυγενάκης ευχαριστεί την ομοσπονδία για τα καλά της λόγια. Την ευχαριστεί δηλαδή ως απάντηση σε κείμενο που έστειλε ο ίδιος!

Δείτε

Υπήρχαν όμως και άλλες ομοσπονδίες που απέκτησαν διοίκηση με τη δική του υποστήριξη και τις σχετικές… πιέσειες στα σωματεία, όπως αυτή του πινγκ πονγκ…

Της κωπηλασίας…

Του βόλεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This