Φιέστα στο ΣΕΦ, σκούπα στο ΟΑΚΑ

Must Read

Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Οι διεκδικητές μέχρι το βράδυ της Πέμπτης του πρωταθλήματος ολοκλήρωσαν τη σεζόν, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στα… ουράνια με την κατάκτηση του νταμπλ και τον Παναθηναϊκό στα τάρταρα.

Στο ΣΕΦ οργανώνεται αύριο Σάββατο φιέστα για την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων που επιβεβαίωσαν την καθολική υπεροχή της ομάδας.

Αντίθετα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχει προβληματισμός για την επόμενη μέρα. Οι δικηγόροι της ΚΑΕ θα έχουν δουλειές με… φούντες αφού υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Οι «πράσινοι» απειλούνται με αφαίρεση βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, ενώ ως υπότροποι απειλούνται με νέα τιμωρία της έδρας. Το Φύλλο Αγώνα άλλωστε είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό αφού τους αποδίδει φθορές στις εγκαταστάσεις του γηπέδου που έκαναν αδύνατη τη συνέχιση του αγώνα ακόμα και χωρίς θεατές.

Πολλά προβλήματα υπάρχουν και στον καταρτισμό της ομάδας που θα παρουσιαστεί τη νέα χρονιά. Από τους ξένους παίκτες μόνο ο Μάριους Γκριγκόνις έχει «κλειστό συμβόλαιο». Ο νέος τεχνικός, ο Τούρκος Εργκίν Αταμάν ουσαστικά καλείται να στήσει εξαρχής μια νέα ομάδα.

Αναμένται να φύγουν οι Πάρις Λι (ο Παναθηναϊκός μπορεί να του ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο), ο Ματ Τόμας (ισχύει το ίδιο), ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ο Ματέους Πονίτκα.

Από τους Έλληνες παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Παππάς που ολοκλήρωσε την καριέρα του, συμβόλαιο έχουν οι Παναγιώτης και Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο Λευτέρης Μαντζούκας. Ολοκληρώνονται τα συμβόλαια του Λευτέρη Μποχωρίδη και του Γιώργου Παπαγιάννη για τους οποίους θα αποφασίσει ο νέος τεχνικός εάν γίνει πρόταση ανανέωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This