Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε έκτακτα μέτρα ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό – Οργή στους οπαδούς για την απόλυση Γιοβάνοβιτς

Τα social media να έχουν κατακλυστεί από αναρτήσεις κατά του Γιάννη Αλαφούζου

Must Read

Ανησυχία επικρατεί στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με τον αναβρασμό μετά την εκπεφρασμένη δυσαρέσκεια των οπαδών του Παναθηναϊκού για την ξαφνική και άδικη, όπως την χαρακτηρίζουν οι φίλοι των πράσινων, απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο απελθών προπονητής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους του ΠΑΟ, με αποτέλεσμα τα social media να έχουν κατακλυστεί από οργισμένες αναρτήσεις κατά του Γιάννη Αλαφούζου και της απόφασής του να αντικαταστήσει τον Σέρβο με τον Τούρκο ακροδεξιό και μέλος των Γκρίζων Λύκων, Φατίχ Τερίμ.

Με έγγραφο προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Ασφαλείας Αττικής, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, απέστειλε έγγραφο με το οποίο ζητά να υπάρξουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας έξω από τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της ομάδας.

 

Το εν λόγω έγγραφο με τίτλο «Δυσαρέσκεια οπαδών Παναθηναϊκού»

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθλητικές ιστοσελίδες, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός προέβη μονομερώς στη λύση του συμβολαίου του προπονητή κ. Γιοβάνοβιτς Ιβάν και αναμένεται η ανακοίνωση πρόσληψης νέου τεχνικού με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει.

Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας μας από ανοιχτές πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την απόφαση αυτή της διοίκησης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, η οποία αποτυπώνεται σε διάφορα σχόλια.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού και το υφιστάμενο ιστορικό της, από την Υπηρεσία μας δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάβασης οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού σε εγκαταστάσεις κ.λπ.

Η Υπηρεσία μας, παρακολουθεί το θέμα και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This