Μ. Φουρτούλα: «Η Αθήνα είναι αχόρταγη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τα φαβορί για τον τίτλο»

Οι δηλώσεις του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά στη «Δίκη»

Must Read

Στη «Δίκη στο Open» μίλησε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φουρτούλα. Ο πρώην τερματοφύλακας του Δικεφάλου αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από την Μπριζ στην Ευρώπη, χαρακτήρισε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φαβορί για το πρωτάθλημα, τόνισε πως η Αθήνα είναι αχόρταγη και πως θλίβεται όταν έρχονται ξένοι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Δυστυχώς στα τελευταία δύο παιχνίδια στην Ευρώπη με την Μπριζ, ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε όπως θα μπορούσε και όπως έπρεπε. Πίστευα στην πρόκριση μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, η βέλγικη ομάδα ήρθε εδώ όμως και έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο και εμείς δεν παίξαμε το ανάλογο. Οι ποδοσφαιριστές ήταν κατώτεροι των δυνατοτήτων τους. Ίσως η ομάδα να ήταν επηρεασμένη από τον αποκλεισμό, ο Ολυμπιακός έκανε ροτέισον και ερχόταν από μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία. Το πέναλτι ήταν πέναλτι, ο φανταστικός Κουλιεράκης φέτος έκανε ένα λάθος. Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη, ο Κοτάρσκι απέκρουσε το πέναλτι και δεν παρακολούθησαν οι υπόλοιποι. Δεν χάθηκε ακόμη κάτι για τον τίτλο, απλά η ομάδα έχασε την ψυχολογία της. Στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπριζ έφυγα, δεν αισθάνθηκα καλά και γύρισα σπίτι. Φέτος είχα μεγάλη ελπίδα πως θα προχωρήσουμε, αλλά και εδώ που φτάσαμε είναι μεγάλη επιτυχία».

Για τη μάχη του τίτλου: «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι τα πρώτα φαβορί. Θα εξαρτηθούν όλα από τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τον πρώτο ρόλο για μένα θα έχει η ομάδα που έχει ανεβασμένη ψυχολογία, όπως και η τακτική. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ρόστερ, έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές για να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ χάνει βαθμούς από τον Αρη, φέτος μας έχει στερήσει πολλούς βαθμούς. Είναι στο παιχνίδι και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, έχουν φοβερό ρόστερ και υποχρεώσεις στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούτσικη ομάδα αλλά δεν τον πολυπιστεύω τον Τερίμ. Ίσως να μην γνωρίζει καλά τα ελληνικά δεδομένα».

Για τους ξένους διαιτητές: «Και εγώ θλίβομαι όταν έρχονται ξένοι διαιτητές να σφυρίζουν τα ντέρμπι και ειδικά από πρωταθλήματα κατώτερα από το ελληνικό. Αλλά κάποιος φταίει για αυτό, υποφέραμε μέχρι να φτάσουμε εδώ. Η Αθήνα είναι αχόρταγη, τα θέλει όλα δικά της. Εχουμε φέτος ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά πρέπει να έρχονται καταξιωμένοι ξένοι διαιτητές. Σίγουρα υπάρχουν Ελληνες διαιτητές που είναι αξιόλογοι. Θα σας πω μια ιστορία, υπήρχε ένας διαιτητής μια φορά στο παρελθόν που τον απείλησαν πως δεν θα γίνει διεθνής αν δεν κερδίσει μια άλλη ομάδα απέναντι στον ΠΑΟΚ».

«Είναι έγκλημα να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο» σχολίασε, τέλος, ο Μλάντεν Φουρτούλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This