Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό!

Φεύγει κακήν κακώς ο Τούρκος από το «τριφύλλι»

Must Read

Βραδιά ραγδαίων εξελίξεων στους «πράσινους»…

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» ο Φατίχ Τερίμ, με την σχετική ανακοίνωση λύσης συνεργασίας να αναμένεται εντός της Παρασκευής. Για το φινάλε του Τούρκου υπήρχαν νωρίτερα πληροφορίες. Το θέμα θεωρείτο σίγουρο, καθώς το ποτήρι της οργής έχει ξεχειλίσει στο «πράσινο» στρατόπεδο, με τον αγωνιστικό κατήφορο και την εικόνα κατάρρευσης. Η διοίκηση Αλαφούζου, που επίσης είναι στο «στόχαστρο» του οργισμένου κόσμου της ομάδας, πήρε την απόφαση μπροστά στις έντονες αντιδράσεις που είχαν ήδη υπάρξει για τον Τούρκο. Για τον οποίο το κλίμα ήταν πια βαρύ κι ασήκωτο. Ό,τι και να δήλωνε ο ίδιος με την γνωστή ρητορική του, σαν να έδειχνε να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει και πού βρίσκεται. Μην ξεχνάμε βέβαια πως την Κυριακή έχει προγραμματιστεί από τους οπαδούς πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως κατά της διοίκησης, οπότε ο Τούρκος θα ήταν ένα ακόμη κόκκινο πανί στο όλο σκηνικό.

Αναμένεται λοιπόν στην συνέχεια και η σχετική ενημέρωση για τον διάδοχο του Τούρκου. Όπως φαίνεται, ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος έχει δουλέψει στους «πράσινους» ως βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα σχεδόν 2,5 χρόνια παρουσίας του Σέρβου στον πάγκο της ομάδας, αναμένεται να αναλάβει προσωρινά τα ηνία και να κρατήσει το τιμόνι στα δύο τελευταία και κρίσιμα ματς, με Ολυμπιακό για την 3η θέση και με Αρη για το Κύπελλο. Ο Κόντης δούλεψε το τελευταίο τρίμηνο στον Βόλο, οδηγώντας τον στην παραμονή. Στο πλευρό του θα είναι ο παλαίμαχος διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ήταν μαζί του στον Βόλο.

Ο Φατίχ Τερίμ ανέλαβε στις 26 Δεκεμβρίου τον Παναθηναϊκό, αντικαθιστώντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με ξεκάθαρο στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν τα κατάφερε και μάλιστα το «τριφύλλι» δεν έχει εξασφαλίσει καν ευρωπαϊκό εισιτήριο μία στροφή πριν το φινάλε της Σούπερ Λίγκας.

Σε 26 αγώνες, στους οποίους έκατσε στον πάγκο, έφερε 14 νίκες και από έξι ισοπαλίες και ήττες, ενώ έχει οδηγήσει τους «πράσινους» στον τελικό του Κυπέλλου, το οποίο θα διεκδικήσει η ομάδα στις 25 Μαΐου κόντρα στον Άρη στο Πανθεσσαλικό. Ένα ματς όπου εκτός του τροπαίου, πιθανόν να κρίνει και την ευρωπαϊκή μοίρα του νικητή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This