Ντεσπόντοφ: Τόλμησε, ενώ τρώει ψωμί στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, να μας… ενημερώσει για το τι κάνει η Βουλγαρία!

Θα έπρεπε να δείχνει περισσότερο σεβασμό

Must Read

Παράδειγμα… προς αποφυγή ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Οι κομιτατζήδες πρόγονοί του κατέσφαξαν τους Έλληνες. Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός, να σέβεται, ειδικά εδώ που τρώει ψωμάκι. Να σέβεται πάνω από όλα τον λαό του ΠΑΟΚ, τους Έλληνες, την χώρα στην οποία εργάζεται και πληρώνεται αδρά από τον Ιβάν Σαββίδη. Ακόμη και σε στιγμές πανηγυρισμών με τον ΠΑΟΚ ο 28χρονος διεθνής Βούλγαρος, που ομολογουμένως είναι ένας ποιοτικός παίκτης, δείχνει το… ήθος και το επίπεδό του ως αθλητής, που αποτελεί «πρότυπο» και «ίνδαλμα» νέων παιδιών.

*Σύμφωνα με το wikipedia, o όρος Κομιτατζής ή Κομίτης αναφέρεται στους αντάρτες, μέλη μυστικής επαναστατικής οργάνωσης και συγκεκριμένα σε μέλη ανταρτικών ομάδων που δρούσαν στα Βαλκάνια κατά την διάρκεια της τελευταίας ιστορικής περιόδου της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο όρος κομιτατζήδες, στη Μακεδονία χρησιμοποιούνταν για να χαρακτηρίσει τους εξαρχικούς Ελληνικής καταγωγής που μεταστράφηκαν και υπηρετούσαν τους σκοπούς της Βουλγαρίας.

Δείτε το βίντεο με την κατάπτυστη έκφραση που ξεστομίζεται:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γυφτοβούλγαρε Ντεσπότωφ, απόγονε των κομιτατζήδων, άντε πέθανε καλύτερα. Το ότι σε θεοποιούν τα πρεζόνια του ΠΑΟΚ, σε εμάς του Νότου δεν λέει απολύτως τίποτα. Ένας ξεσκισμένος λιγούρης είσαι και τίποτα παραπάνω. Οι συμπατριώτες σου πριν έρθουν σαν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. τροφές για σκύλους έτρωγαν.

  2. Sam αλλάζω δέκα πρωταθλήματα της ψωροκώσταινας, με ένα τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπως αυτόν που προκρίθηκε ο Ολυμπιακός. Θα ήθελες πολύ να ήσουν σε αυτόν τον τελικό αλλά η Μπριζ σας ξέσκισε κανονικά. Μέσα, έξω. Περαστικά και βαζελίνη. Γυφτοβούλγαροι.

  3. Άστοχο, υποκριτικό και προβοκατορικο το αρθρο-σκουπιδι. Όποιος το έγραψε, που ντρέπεται να υπογράψει καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα γιατί είναι επικίνδυνος για την κοινωνία. Να μάθετε να μην τραγουδάτε αντεθνικα συνθήματα και να σέβεστε τη βόρεια Ελλάδα. Κακομαθημένα δημοσιογραφακια. Πληρώνεστε για να γράφετε αρλουμπες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.Ντροπη!

  4. Ανήκει,το “Βούλγαροι”,στη γλωσσική οικονομία των γηπέδων,εδώ και δεκαετίες, αδιάλειπτα…υπερβολικό το άρθρο…τα συνθήματα έχουν και την πλάκα τούς…όταν τούς αποκαλούν έτσι,με σκοπό ρατσιστικό ίσως,μόνο ως χιουμοριστική απάντηση μπορώ να εκλαβω το σύνθημα από τα χείλη …Βούλγαρου παίκτη…μη διυλιζουμε τον κωνοπα

  5. Η υποκρισία περισσεύει από το αθηναϊκό κατεστημένο που εδώ και δεκαετίες μας αποκαλεί τους βορειοελλαδίτες “βούλγαρους” γιατί κατά βάθος δεν πιστεύει ότι είμαστε το ίδιο Έλληνες με δαύτους.
    Οι πολιτικοί αντί να τιμωρούν τον ΠΑΟΚ με το παραμικρό – πρόσφατα για το άναμμα ενός πυρσού ενώ προπονητής αντίπαλης ομάδας έιπιασε από τον λαιμό αστυνομικό παράγοντα και “τιμωρήθηκε” με 20.000 €… – ας έκλειναν τα γήπεδα των Αθηνών όπου αναφωνείται το σχετικό σύνθημα εναντίον μας και να δείτε που δεν ξανατολμούσαν να το ξεστομίσουν…
    Αλλά δεν θέλουν γιατί κατά βάθος πιστεύουν και οι ίδιοι ότι δεν είμαστε εξίσου Έλληνες.
    Στην Αθήνα δεν έχει καν άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου την ώρα που στην Τεχεράνη έχει δεκάδες πλατείες με το όνομά του…
    Δυστυχώς για την Αθήνα όμως στο τέλος θα πιάσει η κατάρα της Θύρας 4 και θα …ισιώσει…

    • ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ RADIO THESSALONIKI ΜΑΣ ΛΕΤΕ
      ΑΘΗΝΑΙΖΟΥΣ EINAI ΚΑΛΥΤΕΡΑ ?
      Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ
      ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ
      (ΜΙΛΑΝΟ-ΡΩΜΗ , ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ- ΣΕΒΙΛΛΗ , ΚΤΛ)
      ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ?

      • Τεχνοκράτη το πρόβλημα είναι η ανοχή του κράτους απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές κι όχι επειδή βρέθηκαν μερικές χιλιάδες ανόητοι όπως υπάρχουν σε όλες τις ομάδες.
        Όσον αφορά το γιατί αποτελεί εξαίρεση ο βορράς στην Ελλάδα και είναι φτωχός, μάθε ότι στην Ελλάδα η Αθήνα υπάρχει εις βάρος όλης της υπόλοιπης επαρχιακής Ελλάδας και όχι μόνο του βορρά γιατί έτσι τα έφτιαξαν οι βαυαροί ώστε να ελέγχουν το ελληνικό έθνος.
        Αφού συγκέντρωσαν τα πάντα στο πρώην χωριό της Αθήνας, μέσω αυτής ελέγξανε τα πάντα!
        Σου συνιστώ να διαβάσεις το βιβλίο του Δημήτριου Μάρτη “ΑΘΗΝΑΪΣΜΟΣ” και θα τα καταλάβεις όλα:
        https://www.politeianet.gr/books/9789606826689-martos-dimitris-gordios-athinaismos-251505

      • Re ornio athinaiko, ante trava sto xorio sou, na klepsis kamia klouva portokalia, lemonia kai avga.oi antropoi autoi vastane synora.sevasmo xreiazonte .antropoi me mpesa oxi lamogia san orismenous ekei stin athina.

    • ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ.
      Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ…
      ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΕΒΑΙΑ.

  6. Αλήθεια, πόση νοημοσύνη μπορεί να έχει κάποιος που φανατιζεται με μια ανώνυμη εταιρεία; Ίσως κάποτε να είχε κάποιο νόημα, τώρα που οι παίχτες είναι υπάλληλοι που δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη – έδρα της κάθε ομάδας και που οι μαφιόζοι ιδιοκτήτες τις αγοράζουν για τους γνωστούς λόγους, τι νόημα έχει;

  7. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι μιας και με κάλυψαν οι παραπάνω. Ο συντάκτης του άρθρου είτε είναι άσχετος είτε είναι εγκάθετος. Και στις δύο περιπτώσεις είναι επικίνδυνος.

  8. Σας πονάει εκεί κάτω πολύ βλέπω…δεν δειξατευνομιζω ίδια ευαισθησία όταν όλο το γήπεδο της Λεωφόρου μας φώναζε Βούλγαρους…. δημοσιογράφοι της πλάκας

    • Μέχρι και δω οι διακρίσεις είναι καταφανείς:
      30.000 € πλήρωσε ο Παναθηναϊκός για το επαίσχυντο πανό όπου καίγεται ο Λευκός Πύργος
      20.000 € πλήρωσε ο Αλμέιδα που βούτηξε από τον λαιμό ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ (!!!!!)
      και με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών ο ΠΑΟΚ επειδή άναψε ένας οπαδός έναν πυρσό… (δεν ήταν της ΝΔ ο πυρσός…)

      • Κι ο Γκαγκάτσης που έσπρωξε απρόκλητα τον Αλμέιδα (την στιγμή που ακόμα κι ο μέγιστος των κάφρων Λουτσέσκου του έδωσε το χέρι εντελώς πολιτισμένα) και το προκάλεσε όλο αυτό πόσα πλήρωσε?

  9. Δεν ειδα καμία ευαισθησία όταν αποκαλουν Βούλγαρους σε κάθε γήπεδο της Αττικής. Καμία ευαισθησία σε πανώ και χορογραφίες που δείχνουν τον Λευκό Πύργο στις φλόγες…
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ….

  10. Θα μας τρελάνουν εδώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που δικαιολογούν τον παίκτη τους. Όντως οι ακραίοι οπαδοί της Αθήνας τους αποκαλούν έτσι σκωπτικά επειδή είναι ανεγκέφαλοι. Δεν το κάνουν όλοι οι νότιοι Έλληνες αυτό, το κάνουν κάποιοι οπαδοί για να προσβάλουν τους αντίστοιχους ακραίους του ΠΑΟΚ. Δηλαδή επειδή σας λένε έτσι εσείς το δέχεστε; Τι σχέση έχει ο ΠΑΟΚ με τη Βουλγαρία; Είναι ομάδα με τις καταβολές όπως η ΑΕΚ και σήμα το δικέφαλο. Θα έπρεπε να σας προσβαλει ο Βούλγαρος. Γιατί αυτός το λέει και το αισθάνεται. Και τους Αεκτζηδες τους λένε Τούρκους. Είναι Τούρκοι; Είμαστε σοβαροί; Εμείς εδώ αγαπητοί μου κάνουμε την πλάκα μας αλλά οι γείτονες κάτι τέτοια θέλουν για να τα αρπαξουν και να τα εκμεταλευτουν. Η Ελλάδα είναι πάνω από ομάδες και τοπικισμους. Είμαστε πολλοί λίγοι για να χωριζομαστε σε φατρίες. Ξεκολλάτε με τα οπαδικα και τη μπάλα. Ωραίο και αγιο είναι το ποδόσφαιρο αλλά είναι ένα τόπι τίποτα περισσότερο.

  11. Αγαπητοί είτε Αθήνα είτε Β.Ελλαδα όλοι είμαστε Έλληνες! Σταματήστε τον διχασμό?!! Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να διώχνουμε με την ενότητα μας κ την ομόνοια κάτι τέτοιους σαν αυτόν τον ανόητο Βούλγαρο.Επισης οΚος Αλαφούζος του ΠΑΟ να μας πει τις σχέσεις που είχε με το καθεστώς Τσαουσέσκου της Ρουμανίας τον προκαλώ!!

  12. …μέ τό στόμα γσμάνε, μέ τό στόμα ρουφάνε, με τό στόμα τά καταπίνουν, όλα μέ τό στόμα. Αυτό αποκαλείται στοματικό….
    Αλλά τί περιμένεις από σλαβομογκωλοασιατικά απολειφάδια τού παρελθόντος…
    Όσο γιά τήν λέξη, μήν σάς σοκάρη όταν γράφεται, αφού ακούγεται διπλάκις στό βίντεο.

    • Re ornio athinaiko, ante trava sto xorio sou, na klepsis kamia klouva portokalia, lemonia kai avga.oi antropoi autoi vastane synora.sevasmo xreiazonte .antropoi me mpesa oxi lamogia san orismenous ekei stin athina.

  13. Σας πειράζει που λέει αυτό δεν σας πειράζει το ρεζίλι της Αθήνας να μας αποκαλεί Βούλγαρους και Τούρκους οπότε καλά κάνει και σταματήστε η κολο δημοσιογράφοι της πλάκας να ανάβεται φωτιές , ίντριγκες και άλλα πολλα

    • σωστά ας βουλώσουν τα στόματα τους εκεί στην βρωμοχαβουζα τους που μας φωνάζουν Βουλγαρους τόσα χρόνια κουβέντα κ τωρα τους πείραξε του Ντεσπόντοφ;;;;;;; αντε βρωμιαρηδες εκεί κάτω Μία χαρά το ειπε

  14. ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ. ΣΑΝΟ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑΝΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

  15. Οι μπαογκτζήδες αισθάνονατι άνετα ως ”βούλγαροι”. Φαίνεται από τα σχόλια. Οι Αρειανοί με ημερομηνία ιδρύσεως 25η Μαρτίου, χρώματα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και όνομα του Άρεως Αρχαίο Ελληνικό, είμαστε ακραιφνείς Έλληνες. Λυπάμαι.

    • Προσοχή σηκώθηκε ο Θεός του πολέμου από τη χέστρα,,,,τους νεοέλληνες φιλάθλους τους Αρεωθ….με το αρχαιοελληνικό πνεύμα και τα χρώματα απο τα pride party του Μπουτάρη… Τρομαρα σας σκουλήκια…

    • Τον μαίανδρο στο σήμα του μπασκετικού Άρη τον ξαναβαλατε η ακόμα φοβάστε μη σας κάνει ντα ο σαμαρας και το κώμα του;

    • Φίλος μου αρειανός και ιστορικός μου είπε ότι οι εβραίοι της πόλης ήταν πάντα με τον Άρη, εξού και τα κίτρινα χρώματα, σαν της Μακάμπι…

  16. Τώρα σας έπιασε ο πόνος υποκριτές αθηνεζοι. Όταν παίζει ο ΠΑΟΚ στα γήπεδα σας και φωνάζουν όλοι εν χορώ ΒΟΥ-ΒΟΥ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, δεν τρέχει τίποτα. Τώρα σας έπιασε ο πόνος. Βρε ουστ από δω. Όπως το 2019 που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τη Μακεδονία, ενώ μια ζωή την βρίζετε.

  17. Από την στιγμή που όλοι σας εκεί χάμω μας αποκαλείται βουλγαρους και απο την στιγμή που σας περάσαμε σουβλάκι (όχι καλαμάκι)και τους τρεις νομίζω το σύνθημα τεριαζει απόλυτα…….πόνος είναι θα περάσει

  18. Απ’,ότι βλέπω όλοι στον ΠΑΟ και ολυμπιακό πονάνε όταν θα μάθετε να μιλάτε τότε να κάνετε αναρτησεις Μιλαει ο Ολυμπιακός που από τα 40 πρωταθλήματα τα 10 είναι σωστά τα άλλα μπουφές όσο για τον ΠΑΟ ας διώξει τον Αλαφούζο να πάρει ανάσα. Γιοβάνοβιτς κύριε αλαφουζε

  19. Κίριλ ξέρεις πόσες συμπατριώτισσες σου από την Βουλγαρία έχω γ@μήσει;; Φτηνές και σαν γυναίκες και σαν ιερόδουλες. Έχετε παράδοση να παίρνετε στον ΠΑΟΚ προδότες ποδοσφαιριστές που μισούν την Ελλάδα. Τον πούστη τον Αλβανό του UCEKA τον Κάτσε τον ξέχασες που άνοιγε την ;σημαία, με την μαδημένη Αλβανική κότα; Και η ομάδα των οπαδών τπυ ΠΑΟΚ που σκότωσαν ύπουλα τον Άκη Καμπανό, στην πλειοψηφία τους κατσαπλιάδες Αλβανοί ήσαν.

  20. Ο γυφτοβούλγαρος προσβάλει την Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ τον πληρώνει και από πάνω. Και αυτόν και τον γύφτο τον Ρουμάνο που έχει για προπονητή. Δεν σας λέει τυχαία ο κόσμος Βούλγαρους εσάς του ΠΑΟΚ. Δείτε τώρα από την τηλεόραση σε Ευρωπαικό τελικό τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που δεν θα φτάσετε ποτέ εσείς, κανίβαλοι του Βορά.

  21. Κατάπτυστο σύνθημα από όπου και αν προέρχεται .Είμαι Παναθηναϊκός και ποτέ δεν το έχω ξεστομίσει.Κακώς ακούγεται στα γήπεδα από Έλληνες.
    Είμαι από Ανατολική Ρωμυλία,Αγχίαλο,καταγωγή του παππού μου για αυτό και το όνομα.Δεν είμαι Σλάβος ,όμως όταν ήρθαν αναγκαστικά εδώ ,εκδιώχθησαν από τον τόπο τους που ήταν ελληνικά εδάφη εξ αρχαιοτάτων χρόνων,εδώ τους αποκαλούσαν περιπαικτικά ” Βούλγαρους” …Μην ξεχνάτε τις θηριωδίες των κομιτατζήδων καθώς και την βουλγαρική κατοχή,χειροτέρα των Γερμανών Ναζί.
    Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα,αλλά μην βγάζετε κόμπλεξ,δεν είναι όλοι εναντίον σας.
    ….ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ….

  22. Πόσο στόκος είσαι. Αν ήξερες γιατί το λέει μαζί με τους οπαδούς δεν θα πονούσε τόσο πολύ. ΠΑΟΚ εναντίον όλων🤍🖤🇧🇬🦅🏆😘

  23. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΑΠ ΤΗ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ

  24. Καθαρά αντιπαοκτσηδικο άρθρο από κάποιον ανώνυμο δημοσιογράφο.
    ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ !
    Από Έλληνες το ακούτε επειδή μας αποκαλείτε Βούλγαρους.
    Newsbeast removed from bookmarks.

  25. Είμαι ΠΑΟΚ με καταγωγή από Ανατολική Ρωμυλία ,με προπαπούδες καταδικασμένους σε θάνατο από τον Βουλγάρικό στρατό και ακούω εδώ και δεκαετίες να μας αποκαλούν Βουλγαρους Υπάρχει λόγος για αυτό το σύνθημα, υπάρχει και λόγος για αυτό το άρθρο σας – δε σας έπιασε πόνος για την Ελλάδα

    • Εσένα πως και δε σε πιάνει ο πόνος όταν ο προπονητής της ομάδας σου προσβάλει την χώρα σου και την αποκαλεί ναζιστική? Μόνο για τον ΠΑΟΚ ο πατριωτισμός?

      • Εσύ δηλαδή αυτό που ζούμε τώρα, το θεωρείς “Δημοκρατία”? Αν ναι, να την χαίρεσαι και σου ταιριάζει απόλυτα αυτό που τραγουδάει ο Κύριλλος..!

  26. Είμαι ΠΑΟΚ ,εγγονή προσφύγων από την Ανατολική Ρωμυλία με προπαπούδες επικυρηγμένους σε θάνατο από τον Βουλγάρικό στρατό και ακούω εδώ και δεκαετίας τους Ελληναράδες οπαδούς των άλλων ομάδων να μας φωνάζουν Βούλγαρους. Υπάρχει λόγος που το λέει ο Ντεσπότοφ, υπάρχει λόγος που γράφετε ο τι γράφετε – σίγουρα όχι από πόνο για την Ελλάδα

  27. Δεν είμαι ΠΑΟΚ, δεν είμαι από τη Βόρεια Ελλάδα, όμως το άρθρο είναι επιεικώς ανόητο.
    Επειδή διαβάζω καθημερινά newsbreak… απλά κατεβάστε το.
    ΥΓ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ από έναν πατρινό βαμμένο Παναθηναϊκό.

  28. Ποιο προβοκατορικο αντιΠαοκτσηδικο στημένο άρθρο δεν θα μπορούσατε να ανεβάσετε Ελληναρες αρχικομτατζηδες του εσωτερικού…Delete το site σας με 10 δάχτυλα…

  29. Ρε άει κοιτάξτε τη δουλειά σας και ασχοληθείτε με καμιά σοβαρή είδηση. ΝιουζΠάπαρεκ! Όταν δονούνται ολόκληρα γήπεδα στην Αθήνα με το”Βούλγαροι”, ή το “Πάνω απ’τη Λαμία, αρχίζει η Βουλγαρία”, είναι απλά Κυριακές. Αυτό το σύνθημα το λέμε εδώ και χρόνια και έχει κάθε δικαίωμα να το λέει και ο Ντεσπότοφ και αυτό του το δώσαμε εμείς, οι κάτοικοι της “Βουλγαρίας”. Εκτός και εάν έχετε πρόβλημα με καθαρά ρατσιστικά κριτήρια, οπότε να μας το πείτε.

  30. Πόσο πόνο έχεις βρωμο σάιτ… Παοκτσιδικο σύνθημα φώναζε, φώναζε έτσι όπως μας αποκαλύπτεται εσείς… Αλλά για τού Παναθηναϊκόυ τόν παίχτη που που ανήμερα τής γενοκτονίας τόν ποντιον 19/5 ανέβασε τόν Κεμάλ για την γενοκτονία και το γιορτάζει μουγκα κάνατε.. γενίτσαροι καί εσείς

  31. Επανέλαβε ένα συνθημα καθαρά παοκτσιδικο.. Έχοντας μάθει ότι όλοι οι μισουντες τόν παοκ… Μάς χαρακτηρίζατε Βουλγάρους… Δικαίως λοιπόν έτσι γαμαει η Βουλγαρία
    Το γνωρίζω ότι σάς πονάει πολυ.. Αλλά άς προσέχατε όταν μάς αποκαλουσατε Βουλγάρους

  32. Καλά εκεί στο newsbreak παίρνετε γερό κοκτέιλ ναρκωτικών. Και όταν γράφεις ένα άρθρο με βίντεο εικόνες και τα λοιπά γράφουμε και το ονοματάκι από κάτω για να ξέρουμε πιο ΑΜΕΑ το έγραψε. 1 περαστικά σας θα περάσει.2 Βούλγαρος και Τούρκος είναι ο μπαμπάς σας.

  33. Καλά εκεί στο newsbreak παίρνετε γερό κοκτέιλ ναρκωτικών. Και όταν γράφεις ένα άρθρο με βίντεο εικόνες και τα λοιπά γράφουμε και το ονοματάκι από κάτω για να ξέρουμε πιο ΑΜΕΑ το έγραψε. Υγ1 περαστικά σας θα περάσει. Υγ2 Βούλγαρος και Τούρκος είναι ο μπαμπάς σας.

  34. Αρθα ανώνυμα δεν ισχύουν.Πες μας λοιπόν ψευτομαγκα το ονοματάκι σου για να δούμε και ποιος σε έβαλε να το γράψεις.ΥΓ.ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕ ΠΟΣΟ????

  35. Καλα ρε ειστε σοβαροι εσεις οι δημοσιογραφοι?αυτο το συνθημα υπαρχει πολλα χρονια και εσεις το τερματισατε.προπαγανδα φουλ κατα του ΠΑΟΚ και του λαου του.α ρε κυριλ πως τους πονας

  36. Καλά πόσο λίγος μπορείς να είσαι νά πιάνεσαι από ένα σύνθημα οπαδικό και να μιλάς για κομιτατζήδες μαζί με τον βουλγαρο τό φώναζαν και άλλες 60.000 χιλιάδες λαός όλοι κομιτατζήδες 😂😂

  37. Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο καλύτερα αγαπητέ.Το σύνθημα είναι γνωστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια και είναι παοκτσιδικο σύνθημα – ειρωνία στον αισχρό,ανιστορητο και ρατσιστικό χαρακτηρισμό των Αθηναίων φιλάθλων για τους παοκτσηδες “Βούλγαροι”.
    Που σας πήρε ο πόνος για τα λεφτά του ΠΑΟΚ κ του Ιβάν Σαββίδη..

  38. Δέν έχει σχέση ή ομάδα καί ή Μακεδονία νούμερα είναι μόνο ελληνική άν νομίζουν κάποιοι ότι θά κάνουν προπαγάνδα κατά τού ΠΑΟΚ καί τής Ελλάδος είναι γελασμένοι τίποτα ούτε ξεχνιέται ούτε συγχωρείτε!!!!

  39. Δέν έχει σχέση ή ομάδα καί ή Μακεδονία νούμερα είναι μόνο ελληνική άν νομίζουν κάποιοι ότι θά κάνουν προπαγάνδα κατά τού ΠΑΟΚ καί τής Ελλάδος είναι γερασμένοι τίποτα δεν ξεχνιέται τίποτα δεν συγχωρείται!!!

  40. Αν έγραφες και το ονοματάκι σου στην αρχή του άρθρου , εσύ που γράφεις όλα αυτά τα ψεματα θα ξέραμε σε ποια ομάδα ανήκεις… δηθεν δημοσιογραφε…πάντως για να σε πόνεσε τόσο πολύ το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ οι επιλογές είναι δύο και ξεκινάνε από α… οπως το ανιστόρητος …

  41. Αν έβαζες και το ονοματάκι σου, εσύ που γράφεις όλα αυτά τα ψέματα, θα ξέραμε και σε ποια ομάδα ανήκεις… πρέπει να σε πόνεσε πολύ το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ…

  42. Χαχαχχαα, τουλάχιστον 30 χρόνια είναι σύνθημα του ΠΑΟΚ αυτό και φυσικά δεν φταίει ο ΠΑΟΚ γι αυτό, ψάξτε αλλού τις αιτίες.

  43. Ρε ΑΡΔ ούρλιαζαν τα σκουλήκια φωνάζοντας Τούρκους ουρλιάζετε αθηνεζοι βρίζοντας τη Μακεδονία λεσβία ουρλιάζετε σκυλιά Βου βου Βούλγαροι και σας πείραξε ο Ντεσποτοβ…

  44. Ειστε απατεωνες ψευτες. Συμμετεχει στο συνθημα του λαου του ΠΑΟΚ σε απαντηση του αντεθνικου “Βουλγαροι” που ξεστομιζετε εσεις εκει χαμου Ελληναραδες. Και το τραβηξαμε κι αλλο. Να ξερετε. Γ…..ω την Αιλλαδα σας. Ζητηστε συγγνωμη ΑΜΕΣΑ

  45. Σας πείραξε ε; Ξυδάκι! Αναρωτιέμαι όμως. Αυτό σας πείραξε πραγματικά ή ότι πήρε Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;

  46. Συγνώμη αλλά κάνετε μεγάλο λάθος…αυτο είναι δυστυχώς σύνθημα των φίλων του ΠΑΟΚ ως απάντηση, δυστυχώς και πάλι, στο γνωστό σύνθημα “Βούλγαροι” που φωνάζουν οι ομάδες της Αθήνας κατά τους αγώνες με την ομάδα του ΠΑΟΚ.. δεν έχει καμία σχέση ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!!

  47. Να σε ενημερώσω λοιπόν φιλε μου! Αυτο το σύνθημα ειναι πολυ παλαιότερο απο τη στιγμή που ήρθε ο Ντεσποτοβ στον Παοκ και το λενε οι Παοκτζήδες οταν βαζει γκολ ο Παοκ η νικαει γενικά χροοοοονια τωρα και αυτο ΓΙΑΤΙ; Γιατι το υποτιμητικό ψευδώνυμο των αντιπαλων οπαδών ειδικα των Αθηναίων ηταν να αποκαλουν τους Παοκτζήδες Βουλγαρους. Οποτε και οι Παοκτζήδες βγαλανε αυτο το «σύνθημα».

  48. Να σε ενημερώσω λοιπόν φιλε μου! Αυτο το σύνθημα ειναι πολυ παλαιότερο απο τη στιγμή που ήρθε ο Ντεσποτοβ στον Παοκ και το λενε οι Παοκτζήδες οταν βαζει γκολ ο Παοκ η νικαει γενικά χροοοοονια τωρα και αυτο ΓΙΑΤΙ; Γιατι το υποτιμητικό ψευδώνυμο των αντιπαλων οπαδών ειδικα των Αθηναίων ηταν να αποκαλουν τους Παοκτζήδες Βουλγαρους. Οποτε και οι Παοκτζήδες βγαλανε αυτο το «σύνθημα».Επίσης για την ημέρα του πρωταθλήματος, οι ίδιοι οι Παοκτζήδες το ξεκίνησαν και το τραγουδούσαν

  49. Να σε ενημερώσω λοιπόν φιλε μου! Αυτο το σύνθημα ειναι πολυ παλαιότερο απο τη στιγμή που ήρθε ο Ντεσποτοβ στον Παοκ και το λενε οι Παοκτζήδες οταν βαζει γκολ ο Παοκ η νικαει γενικά χροοοοονια τωρα και αυτο ΓΙΑΤΙ; Γιατι το υποτιμητικό ψευδώνυμο των αντιπαλων οπαδών ειδικα των Αθηναίων ηταν να αποκαλουν τους Παοκτζήδες Βουλγαρους. Οποτε και οι Παοκτζήδες βγαλανε αυτο το «σύνθημα».Επίσης για την ημέρα του πρωταθλήματος, οι ίδιοι οι Παοκτζήδες το ξεκίνησαν και το τραγουδούσαν στο Ντεσποτοβ

  50. Να σε ενημερώσω λοιπόν φιλε μου! Αυτο το σύνθημα ειναι πολυ παλαιότερο απο τη στιγμή που ήρθε ο Ντεσποτοβ στον Παοκ και το λενε οι Παοκτζήδες οταν βαζει γκολ ο Παοκ η νικαει γενικά χροοοοονια τωρα και αυτο ΓΙΑΤΙ; Γιατι το υποτιμητικό ψευδώνυμο των αντιπαλων οπαδών ειδικα των Αθηναίων ηταν να αποκαλουν τους Παοκτζήδες Βουλγαρους. Οποτε και οι Παοκτζήδες βγαλανε αυτο το «σύνθημα». Οι ίδιοι οι Παοκτζήδες το ξεκίνησαν και το τραγουδούσαν στο Ντεσποτοβ και ειναι πολυ παλαιότερο του Ντεσποτοβ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This