Τελικός Κυπέλλου: Απαγόρευση από την Πέμπτη στις μετακινήσεις οπαδών Παναθηναϊκού και Άρη

Έχει καταρτιστεί και θα εφαρμοστεί σχέδιο αστυνομικών μέτρων

Must Read

Από Πέμπτη 23 Μαΐου απαγορεύεται κάθε μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού και του Άρη προς το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς φιλάθλους. Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα που θα ισχύσουν με κατεύθυνση το γήπεδο στον Βόλο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μεταξύ των ομάδων «Παναθηναϊκός – Άρης», από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, ισχύει:

Α) απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε ΑΡΗΣ, στην πόλη του Βόλου από την Πέμπτη 23/05/2024 και

Β) απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, τόσο αυτών που βρίσκονται εκτός της πόλης του Βόλου όσο και αυτών που διαμένουν στην πόλη του Βόλου, κατά τη διεξαγωγή του τελικού το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί και θα εφαρμοστεί σχέδιο αστυνομικών μέτρων με την ανάπτυξη των ανάλογων δυνάμεων για την πραγματοποίηση αυστηρών ελέγχων στην πόλη κατά το ανωτέρω διάστημα με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.»

Nωρίτερα, η Διαρκής Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας ανακοίνωσε την οριστική απόφαση για την διεξαγωγή του Τελικού κεκλεισμένων των θυρών:

«Με την υπ’ αριθμ. 36/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΕ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “Ο ΑΡΗΣ” ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΕ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 25/5/2024, για τον ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, χωρίς την παρουσία θεατών, καθόσον, διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν στην εν λόγω εγκατάσταση κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας.

Εφαρμογή του άρθρου 8 του ν. 5085/2024».




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This