Σε φιάσκο της Γερμανικής αστυνομίας και της Ευρωλίγκα εξελίσσεται το φάιναλ φορ

Must Read

Με σημαντική καθυστέρηση που έφθασε τα τριάντα λεπτά ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός της Ευρωλίγκα με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό και τη Φενερμπαχτσέ.

Αιτία οι συμπλοκές οπαδών έξω από το γήπεδο και τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας της τοπικής αστυνομίας στο Βερολίνο που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την ομαλή είσοδο των οπαδών των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στη διοργάνωση μέσα στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες είκοσι, τουλάχιστον, οπαδοί της Φενέρ έχουν συλληφθεί, ενώ οι Τούρκοι χτύπησαν και οπαδούς του Παναθηναϊκού και σε κάποιους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας

«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την Uber Arena, με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή», ανέφερε η Polizei Berlin.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This