Κύπελλο με εισιτήριο Ευρώπης για τη Γιουνάιτεντ, 2-1 τη Σίτι

Δείτε φάσεις και γκολ...

Must Read

Η Μάντσεστερ Γιιουνάιτεντ μπήκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την… πλάτη στοιν τοίχο. Δεν ήθελε απλά το 13ο τρόιπαιο στο θεσμό, ένα λιγότερο από την Άρσεναλ που έχει το σχετικό ρεκόρ με 14, αλλά να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία την επόμενη σεζόν μέσω του Γιουρόπα Λιγκ αφού δεν τα είχε καταφέρει στο πρωτάθλημα.

Και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ. Μπήκε αποφασισμένη να επικρατήσει της (για μια ακόμα φορά) πρωταθλήτριας Σίτι.




Ήτγαν καλύτερη, αποφασισμένη να αξιοποιήσει κάθε λάθος των «πολιτών» όπως έγινε στο πρώτο γκολ…

30′: Δύο διαδοχικά λάθη από τους Ρόδρι και Γκβάρντιολ έφεραν τον Γκαρνάτσο σε θέση βολής και… 0-1




Κι αν το πρώτο γκολ έμοιαζε με… δώρο των αντιπάλων της το δεύτερο ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς εννιά λεπτά μετά το πρώτο γκολ.

39′: Το 0-2 με τον Μπρούνο Φερνάντες  και η Γιουνάιτεντ βλέπει πλεόν με άλλο… μάτι τον τελικό.




Η Σίτι ήταν καλύτερη στο β’ μέρος, προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα της, αλλά άργησε να μειώσει, λίγο πριν το τέλος, μετά από λάθος του γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ που νωρίτερα είχε καταφέρει με καθοριστικές αποφάσεις να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

87′: Η Σίτι μειώνει με τον Ντοκού (1-2)




Η κατάκτηση από τη Γιουνάιτεντ του τροπαίου δημιουργεί μια σειρά από… καραμπόλες στα ευρωπαϊκά εισιτήρια της Πρέμιερ. Η Τσέλσι που περίμενε να παίξει στο Γιουρόπα… υποβιβάζεται στο Κόνφερενς από το οποίο χάνει το εισιτήριο η Νιούκαστλ που παραμένει του χρόνου… εντός των τειχών!

Μια εικόνα που μας έχουν στερήσει στην Ελλάδα. Οπαδοί της Γιουνάιτεντ και της Σίτι πηγαίνουν στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

Κίτρινη: 45+1 Μέινου, 90+7′ Άλβαρες
Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Ορτέγκα, Γουόκερ, Στόουνς, Ακέ (46′ Ακάντζι), Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβασιτς (46′ Ντοκού), Σίλβα, Ντε Μπρόινε (57′ Άλβαρες), Φόντεν, Χάλαντ.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαχ): Ονάνα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαρτίνες (73′ Έβανς), Νταλότ, Μέινου, Άμραμπατ, Γκαρνάτσο (90+3′ Λίντελεφ) , Ράσφορντ (74′ Χόιλουντ), ΜακΤόμινεϊ (90+3′ Μάουντ), Φερνάντες.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This