Νύχτα σοβαρών επεισοδίων στο Βερολίνο: Συμπλοκές οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού – Τρεις σοβαρά τραυματίες, ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Συνολικά τραυματίστηκαν 12 άτομα

Must Read

Άγρια συμπλοκή το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο , όπου σήμερα διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του Final Four της Euroleague, με πρωταγωνιστές οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα περίπου στις 23:00, σε δύο διαφορετικά σημεία της γερμανικής πόλης, τραυματίστηκαν τουλάχιστον 12 άτομα και ένας άνθρωπος δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο.

Ο σοβαρός τραυματισμός σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στον σιδηροδρομικό σταθμό Prenzlauer Allee.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής του Βερολίνου στο X, από τη συμπλοκή ατόμων στον σιδηροδρομικό σταθμό Prenzlauer Allee, 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας χαροπαλεύει και άλλοι δυο είναι σοβαρά τραυματίες.

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι ένα άτομο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, δύο άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένα και εννέα άλλα φέρουν ελαφρά τραύματα.




Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ η συμπλοκή έγινε το βράδυ του Σαββάτου περίπου στις 23:00 και χρειάστηκε η κινητοποίηση της αστυνομίας. Στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρο για να παραλάβουν τους τραυματίες.

89 συλλήψεις

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας Bild η αστυνομία του Βερολίνου προχώρησε σε 89 συλλήψεις, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – ρόπαλα και μπαστούνια του μπέιζμπολ. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί.

Επίσης άλλοι 70 άτομα απομονώθηκαν από τους αστυνομικούς προκειμένου να πάρουν τα στοιχεία τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This