Θέμα και στην Γαλλία – Equipe: «Δέχτηκε επίθεση από τον πρόεδρο του Άρη η Φραπάρ»

Ο απόηχος

Must Read

«Η Γαλλίδα ορίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη και δέχτηκε επιθέσεις. Μοίρασε τρεις κόκκινες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο με τις δύο στον Άρη ο οποίος ηττήθηκε με γκολ στο 97′. Με το τέλος του αγώνα δέχτηκε επιθέσεις από τους ηττημένους, με την αστυνομία να παρεμβαίνει για να αποχωρήσει από το γήπεδο η Γαλλίδα, ενώ δέχτηκε επίθεση και από τον πρόεδρο του Άρη, Θεόδωρο Καρυπίδη», αναφέρεται στο ρεπορτάζ των Γάλλων.

RMC Sport

«Οι συγκλονιστικές εικόνες της Στεφανί Φραπάρ με συνοδεία από την αστυνομία, μετά τις τρεις κόκκινες κάρτες στον τελικό Κυπέλλου. Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ, η οποία σφύριξε έναν αγώνα στην Ελλάδα αυτό το Σάββατο, συνοδεύτηκε από την αστυνομία αφού μοίρασε τρεις κόκκινες κάρτες στον τελικό του Κυπέλλου.

Στο τέλος του αγώνα, η Στεφανί Φραπάρ χρειάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο με τη συνοδεία αστυνομίας, ενώ οι παίκτες και το επιτελείο του Άρη επιτέθηκαν στην Γαλλίδα διαιτητή. Η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Από τους πιο εκνευρισμένους ήταν ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης» τονίζεται στο rmcsport.

Ouest France

«Η Στεφανί Φραπάρ απέβαλε τρεις παίκτες προτού εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενη από την αστυνομία. Η Στεφανί Φραπάρ συνοδεύθηκε από την αστυνομία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (Βόλος) αυτό το Σάββατο, 25 Μαϊου, έχοντας μοιράσει τρεις κόκκινες κάρτες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στον τελικό του Άρη χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις», το σχόλιο του Ouest France.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This