Το βίντεο με την απονομή του 7ου στον Παναθηναϊκό! – Οι μικρές ιστορίες πίσω από τον θρίαμβο

Must Read

Ο Κώστας Σλούκας κάλεσε τον Εγκίν Αταμάν για να σηκώσουν μαζί το Κύπελλο της Ευρωλίγκα. Κάλεσε και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που δεν θέλησε να… κλέψει τη μεγάλη στιγμή…

Την ίδια ώρα οι δρόμοι και οι πλατείες γέμιζαν με κόσμο. Αυτό το 7ο ήταν πιο γλυκό. Όχι μόνο γιατί είχε χρόνια να έρθει στην Ελλάδα, αλλά κι επειδή αντίπαλος ήταν η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του τελικού: Η Ρεάλ Μαδρίτης!

MVP του τελικού αναδείχτηκε ο Κώστας Σλούκας. Δικαίως. Ήταν αυτός που έπρεπε να γυρίσει τον διακόπτη όταν ο Ναν βρισκόταν στον πάγκο φορτωμένος με φάουλ. Ο ίδιος είχε πάρει το περασμένο καλοκαίρι την απόφαση της ζωής της. Να αφήσει τους παλιούς του φίλους για να δημιουργήσει νέους. Άκουσε πολλά. Προφανώς τα ξέχασε το βράδυ της Κυριακής…

Ο Λεσόρ θέλησε να μοιραστεί με το παιδί του τη μεγάλη στιγμή. Στην εξέδρα δεν ήταν μόνο η γυναίκα του, αλλά και οι γονείς του…

Όλα τα φλας άστραψαν για την ελληνική ομάδα στο Βερολίνο. Πίσω από το κάθε χαμόγελο των πρωταγωνιστών υπήρχε η δική τους ιστορία.

*Ο Αταμάν που έχασε πριν λίγο καιρό τον πατέρα του ήθελε να βρίσκεται κοντά του για να μοιραστεί μαζί του τη χαρά της νίκης. Δάκρυσε…

*Ο Κέντρικ Ναν που ήρθε για… λίγο στην Ελλάδα κι έμεινε εδώ, τουλάχιστον, για τα άλλα δύο χρόνια παρά τις αντιρρήσεις της συντρόφου του.

*Ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ξόδεψε ατελείωτες ώρες με τον αδελφό του για να μπορέσει να επανέλθει μετά το σοβαρό τραυματισμό του στα μέσα της χρονιάς. Άνθρωπος της δουλειάς έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του και το κέρδισε!

*Ο Ντίνος Μήτογλου που ήρθε στην Ελλάδα για να… καθαρίσει το όνομα του. Άκουσε πολλά μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική. Έσφιξε τα δόντια για να δείξει ότι του αξίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο.

*Ο Χουάντσο που… μίλησε την ώρα που έπρεπε. Δεν ήταν η καλύτερη χρονιά του, η επιστροφή που ήθελε, αλλά στον τελικό φώναξε παρών!

*Ο Τζέριαν Γκραντ, ο αθόρυβος της ομάδας. Σπάνια βγαίνει μπροστά, του αρέσει να κάνει τη δουλειά του, κυρίως στην άμυνα και να κρατά τους χαμηλούς τόνους. Στον τελικό και πάλι η συμμετοχή του υπήρξε καθοριστική.

*Υπάρχουν κι αυτοί που αναζητούν τα δικά τους λίγα λεπτά σε κάθε αγώνα. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και οι Αλέξανδρος Σαμαντούροβ και Λευτέρης Μαντζούκας. Η δική τους αποστολή είναι ακόμα πιο δύσκολη. Μπαίνουν στο ματς και δεν πρέπει να κάνουν λάθος. Δουλεύουν με τις ώρες για να παίξουν λίγο και να αποφορτίσουν τους βασικούς.

Υπήρχε όμως και η εξέδρα! Οι χιλιάδες Έλληνες που έδωσαν ραντεβού στο ακριβό έως πανάκριβο Βερολίνο για να ζήσουν τον θρίαμβο. Αυτός ο κόσμος που δεν σταμάτησε να στηρίζει την ομάδα. Η φωνή τους έγινε αίτημα για τους παίκτες. Αυτοί έβαλαν την… κλωστή για να ράψει ο Παναθηναϊκός το 7ο αστέρι του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This