Ο ΣΟΥΙΝΛΕΪ νικητής του Κυπέλλου Ταχύτητας

Must Read

Η κούρσα για το Κύπελλο Ταχύτητος έκλεψε την παράσταση αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park.

Νικητής, ανάμεσα σε επτά από τους ταχύτερους ίππους των ελληνικών ιπποδρομιών, αναδείχθηκε ο τριετής καθαρόαιμος ΣΟΥΙΝΛΕΪ, ιδιοκτησίας των AEGEAN STABLES, με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά. Ήταν η δεύτερη νίκη του νεαρού ίππου σε ισάριθμες συμμετοχές στην Ελλάδα και η τρίτη συνολικά στην καριέρα του.

Δείτε το βίντεο με την επικράτηση του ΣΟΥΙΝΛΕΪ και όλους τους νικητές στο Κύπελλο Ταχύτητας από το 2017:

Η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Φεβρουαρίου ανέδειξε 12 νικητές από όλη την Ελλάδα στο ΣΚΟΡ 6, οι οποίοι κέρδισαν 1.228 ευρώ ο καθένας. Συγκεκριμένα, τα τυχερά δελτία κατατέθηκαν σε πρακτορεία ΟΠΑΠ που βρίσκονται σε Νίκαια, Καρδίτσα, Κύμη, Ίλιον, Λουτράκι, Ρέθυμνο, Ηγουμενίτσα, Γλυφάδα, Μύκονο και στο κέντρο της Αθήνας (3).

(από αριστερά) Ο εκπρόσωπος των Aegean Stables Χρήστος Θεοδωράκης, Χριστίνα Γκιώνη, ο προπονητής Χρήστος Κουβαράς, ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης, η Πρόεδρος του ΔΣ της ΦΕΕ Ασπασία Ράλλη, ο Ά Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ Σπύρος Φωκάς, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΦΕΕ Γιώργος Παρθένης, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΦΕΕ Νίκος Αρβανίτης, ο Racing Manager της Ιπποδρομίες Α.Ε. Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Ιπποδρομίες Α.Ε. Γιώργος Αγγελόπουλος.
(από αριστερά) Χριστίνα Γκιώνη, ο εκπρόσωπος των Aegean Stables Χρήστος Θεοδωράκης, ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης και ο προπονητής Χρήστος Κουβαράς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This