Σούπερ Λίγκα: Η νίκη του Λεβαδειακού με 3-1 σβήνει τις ελπίδες παραμονής της Καλλιθέας – Μοιραίος ο Βαλμπουενά

Must Read

Η Καλλιθέα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα του Λεβαδειακού. Για πολλούς ήταν το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία. Κι όμως ο Λεβαδειακός την νίκησε με 3-1 βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα για τη συνέχεια όπου θα πρέπει να έρθουν τα… πάνω κάτω.
Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε ο Βαλμπουενά. Μπήκε στο 57′ για να βοηθήσει την ομάδα του με τις γλυκιές μπαλιές του, αλλά μέσα σε τρία λεπτά είδε δύο φορές την κίτρινη κάρτα για σκληρά μαρκαρίσματα και στο 62′ μετά από μόλις πέντε λεπτά συμμετοχής πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Εκείνη τη στιγμή το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ του Λεβαδειακού.
Η αριθμητική ανισορροπία που έγινε περισσότερο έντονη στα τελευταία λεπτά με την αποχώρηση λόγω τραυματισμού του Ντεμίτριους υποχρέωσε την Καλλιθέα να ολοκληρώσει το ματς με εννέα παίκτες και στο διάστημα αυτό να δεχτεί άλλα τρία γκολ και να σημειώσει μόλις ένα.
Οι στιγμές που έκριναν τον αγώνα
7′: Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Λεβαδειακός σκοράρει μετά την προσπάθεια του Μπάλτσι μέσα από την μικρή περιοχή και την προβολή του Ζίνι που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Έπειτα από δίλεπτη εξέταση της φάσης το γκολ κατακυρώθηκε στον Λεβαδειακό (1-0).
33′: Κεφαλιά από τον ΜακΓκάρι στο δεύτερο δοκάρι, διώχνει σε κόρνερ ο Μακάνιο.
45‘: Από πάσα του Λεμπόν ο Μεγιάδο σημαδεύει το δοκάρι.
70‘: Ανατροπή του Ζίνι μέσα στην περιοχή από τον Ισμάτ Μιρέν. Πέναλτι με την βοήθεια του VAR. Στην εκτέλεση ο Βέρμπιτς και… 2-0.
78′ Ωραία προσπάθεια του Ντεμέτριους ο οποίος έκλεψε από τον Τσόκαϊ, ο Σοΐρι από δύσκολη θέση σουτάρει και μειώνει σε 2-1.
90′: Ωραία ενέργεια του Όζμπολντ παρά το γεγονός ότι έχασε την ισορροπία του καταφέρνει να σουτάρει και να σκοράρει (3-1).
90+4′: Σουτ από τον Χάνα ο Γκέλιος διώχνει σε κόρνερ.
90+7‘: Ο Συμελίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημειώνει το 4-1.
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Δημήτριος Σαμοΐλης (Αθηνών)
4ος: Δημήτριος Μπεκιάρης (Κορίνθου)
VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), AVAR: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
Κόκκινη: 62′ Βαλμπουενά
Κίτρινη: 39′ Μπάλτσι – 38′ Πασαλίδης, 59′ Βαλμπουενά, 71′ Ισμάτι-Μίρεν, 85′ Τζιβελεκίδης
Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Mακάνιο – Κάσσος, Αμπού Χάνα, Λιάγκας, Βήχος- Μορέιρα, Τσόκαϊ (79′ Συμελίδης), Κωστή – Μπάλτσι (58′ Πεδρόσο), Ζίνι (79′ Όζμπολντ) Βέρμπιτς (87′ Ερασμούσπε).
Καλλιθέα (Στέλιος Μαλεζάς): Γκέλιος – Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Μιρέν, ΜακΓκάρι (76′ Μανθάτης) – Μεγιάδο (57′ Μεταξάς), Μερκάτι (57′ Βαλμπουενά), Λεμπόν (76′ Εντιαγιέ) – Ντεμέτριους, Αλφαρέλα (76′ Λουκίνας).

Βαθμολογία

Ακολουθεί
20:00 Παναιτωλικός – Βόλος (CS1)
Η επόμενη (8η) αγωνιστική
Τετάρτη 14/5
20:00 Καλλιθέα – Πανσερραϊκός
20:00 Βόλος – Λαμία
20:00 Λεβαδειακός Παναιτωλικός
Η μεθεπόμενη (9η) αγωνιστική
Κυριακή 18/5
20:00 Βόλος – Καλλιθέα
20:00 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός
20:0 Λαμία – Παναιτωλικός
Η τελευταία (10η) αγωνιστική
Πέμπτη 22/5
20:00 Καλλιθέα – Λαμία
20:00 Λεβαδειακός – Βόλος
20:00 Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This