Λέγεται Αμπροζίνι Αντόνιο Καμπάσα Σαλβαντόρ και το ταλέντο του συναγωνίζεται τον αριθμό των γραμμάτων του ονόματός του. Ο Ζίνι, όπως τον ξέρουν όλοι στα 22 του χρόνια έδωσε μια ακόμα παράσταση με την ομάδα που αγωνίζεται, τον Λεβαδειακό στο 3-2 με τον Βόλο στο φινάλε της διαδικασίας των πλέι άουτ. Δημιούργησε το πρώτο τέρματα, έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στα άλλα δύο ο ποδοσφαιριστής από την Αγκόλα ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.
Όσο για το ματς μπορεί οι δύο ομάδες να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά φρόντισαν με την εμφάνισή τους να αποζημιώσουν τους φιλάθλους που… ξόδεψαν το απόγευμά τους για να τις παρακολουθήσουν, είτε από κοντά, είτε τηλεοπτικά.
Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση των πλέι άουτ κι ο Βόλος έξανε εντυπωσιακή παρουσία στη διαδικασία αυτή που ουσιαστικά του χάρισε την παραμονή στην κατηγορία.
Οι στιγμές που έκριναν τον αγώνα
20′: Σουτ με το αριστερό από τον Κόμπα και… 0-1.
27′: Μπαλιά του Ζίνι στον Όζμπολτ ο οποίος από πλάγια θέση, αριστερα, ισοφαρίζει (1-1).
37′: Σουτ από τον Ζιλ μέσα από τη μεγάλη περιοχή το σταματά ο Βήχος.
47′: Ο Μπάλτσι «κλέβει» την μπάλα από τον Καλογερόπουλο, βρίσκει τον Ζίνι που σκοράρει (2-1).
54‘: Ο Ζίνι στη μικρή περιοχή, αποφεύγει τον Παπαδόπουλο και σε άδειο τέρμα σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (3-1).
62′: Από εκτέλεση κόρνερ ο Μίλετιτς σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στον Άνκερ και… 3-2.
71′: Σουτ από τον Κάσο μέσα από την περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Νικόλαος Σάββας (Σερρών),κ Ιωάννης Καραλής (Ηλείας)
4ος: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)
VAR: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας), AVAR: Ελένη Αντωνίου (Αχαΐας)
Κίτρινη: 69′ Εαμούσπε – 86′ Τσοκάνης
Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Άνακερ, Άβραχαμ (46′ Κωστή), Εραμούσπε, Κάσσος, Βήχος, Όζμπολτ (82′ Ρόμο), Ζίνι (59′ Συμελίδης), Τσόκαϊ, Μπάλτσι (76′ Μορέιρα), Βέρμπιτς (76′ Πεδρόσο), Τσάπρας.
Βόλος (Κώστας Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος, Μύγας (61′ Κάτσικας), Καλογερόπουλος (74′ Τριναταφύλλου), Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τασιούρας, Προύντζος, Κόμπα (82′ Χουάνπι), Γκιλ, Σκραμπ (82′ Τσοκάνης), Λάμπρου.
Βαθμολογία
Ακολουθεί
20:00 Καλλιθέα – Βόλος (CS1)