Άταμαν: Μπάσταρδοι αυτοί που βρίζουν την πατρίδα μου

Must Read

Ο Έργκιν Άταμαν ήταν έξαλλος μετά το ματς του ντέρμπι στο Φάληρο. Ζήτησε ο ίδιος να μιλήσει στην ΕΡΤ3 που μετέδιδε το ματς κι αποκάλεσε μπάσταρδους αυτούς που έβριζαν την πατρίδα του:

«Σοβαρά, δεν είναι αθλητισμός εδώ, σε αυτό  το γήπεδο. Κανείς από τον κόσμο δεν μπορεί να λέει γ… η Τουρκία. Αυτό είναι ρατσιστικό. Κανείς δεν μπορεί να το λέει. Ούτε για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να βρίζουν τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι την Τουρκία. Κανείς δεν μπορεί να το πει. Αυτό είναι το πρώτο και για αυτό πήρα τεχνική ποινή. Στην αρχή του αγώνα όσα έκαναν με τον κ. Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του. Όσοι το έκαναν αυτά είναι μπάσταρδοι Και οι διαιτητές… Ο Ολυμπιακός σούταρε 33 βολές, εμείς 17. Να δούμε τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ, το σερί θα συνεχιστεί».


Στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο για απουσία σεβασμού. Επικαλούνται την τεχνική ποινή στον Κώστα Σλούκα όταν εν χορώ του έβριζαν την οικογένεια, ενώ στην περίπτωση της αποβολής του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου υποστηρίζουν ότι δεν κατέγραψε η γραμματεία τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του που άγγιξαν τα μέλη της οικογένειας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This