Κι όμως το τζάμπολ στο ντέρμπι του μπάσκετ έγινε νωρίς το πρωί!

Στον Αθλητικό Δικαστή οι δικηγόροι των Ναν και Φουρνιέ, στον αέρα η συμμετοχή των δύο παικτών στο βραδινό τελικό

Must Read

Σε τι χρησιμεύει μια προαναγγελία ενός αγώνα που μπορεί να κρίνει κι αυτό το πρωτάθλημα; Να ενημερώσει:

*τον τόπο και τον χρόνο
*τους παίκτες που θα παίξουν και αυτούς που είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι
*τους διαιτητές

Ε, λοιπόν από τα τρία αυτά στοιχεία υπάρχει μόλις το ένα, τόπος (ΣΕΦ) και χρόνος (21:00, ΕΡΤ3). Όλα τα άλλα είναι στον… αέρα. Οι διαιτητές ανακοινώνονται λίγο πριν το τζάμπολ (!), ενώ από το πρωί απολογούνται στον Αθλητικό Δικαστή με υπομνήματα που καταθέτουν οι δικηγόροι τους ο Κέντρικ Ναν και ο Εβάν Φουρνιέ. Η απόφαση για το εάν παίξουν το βράδυ, με βάση τους κανονισμούς, πρέπει να βγει, τουλάχιστον τρεις ώρες πριν το ματς,

Οι ΜπαρτζώκαςΆταμαν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όχι δύο σχέδια δράσης, με η χωρίς τα αστέρια τους, αλλά και εναλλακτικά, όπως τι θα συμβεί που αθωωθεί ένας από τους δύο!

Μύλος…

Πάντως ο Ολυμπιακός με το 2-1 υπέρ του έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει στο σπίτι του ένα πρωτάθλημα που μοιάζει να έπεσε από τον… ουρανό. Τελείωσε με μειονέκτημα έδρας, απέτυχε για μια ακόμα φορά στο φάιναλ φορ, ομάδα, κόουτς και διοίκηση βρέθηκαν στα… σχοινιά, ακολούθησε η άθλια εμφάνιση στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, κι εκεί που θα περίμενε κανείς να καταρρεύσουν όλα ήρθε η… ανάσταση του β’ ματς και η άνετη επικράτηση στο τρίτο.


Ακόμα και ο τραυματισμός του κομβικού Φαλ, του άτυχου της χρονιάς αφού η αποθεραπεία του αναμένεται να κρατήσει περισσότερο από δώδεκα μήνες, δεν φάνηκε με την καλύτερη εμφάνιση του Μιλουτίνοβ στη σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό, οτιδήποτε άλλο από νίκη συνιστά αποτυχία. Αν η χρονιά ήταν αποτυχημένη με τον αποκλεισμό από τον τελικό της Ευρωλίγκα, όπως είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του, η απώλεια του πρωταθλήματος με πλεονέκτημα έδρας αποτελεί… φιάσκο.

Προπονητής και παίκτες έχουν… χάσει το μυαλό τους. Δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στο ματς, δεν έχουν λύσεις μέσα σε αυτό κι είναι έτοιμοι για… καυγά. Ο Άταμαν δεν μπορεί να μείνει ένα ολόκληρο ματς στον πάγκο, ο Ναν περισσότερο μαλώνει παρά σκοράρει, τα βαριά χαρτιά μένουν μακριά από τη συνηθισμένη απόδοση.

Η σειρά των αγώνων
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 80-68
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 91-83
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 88-99
Κυριακή 8/6: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00, ΕΡΤ)
Τετάρτη 11/6: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (αν χρειαστεί, 21:00)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This