Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο του Τόκιο

Must Read

Ο αθλητισμός ηλικία δεν κοιτά, αρκεί να υπάρχει θέληση, αγάπη και πείσμα, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τα διαθέτει εν αφθονία.

Η Ντρισμπιώτη μετείχε σήμερα, Κυριακή 13 Ιουλίου, σε αγώνα στην Ιρλανδία και κατάφερε να πιάσει το όριο, τερματίζοντας 3η με χρόνο 2:47:42, 18 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από το υψηλό όριο του 2:48:00 που χρειαζόταν για το Παγκόσμιο.

Μπροστά της τερμάτισαν οι δύο Μεξικανές Αλέγκνα Αριντάι Γκονζάλεζ Μουνιόθ με 2:44:28 και Κάρλα Χιμένα Ολιβάρες με 2:44:45.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This