Οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν γνωστό ότι μαζί με την υποστήριξη στην ομάδα τους ήθελαν να στείλουν κι ένα μήνυμα συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό. Μια τεράστια σημαία της Παλαιστίνης ξεδιπλώθηκε στην Opap Arena, ενώ εκατοντάδες άλλες, μικρότερες, ήταν στα χέρια των οπαδών της Ένωσης.
Όχι, δεν ήθελαν να πικάρουν τους Ισραηλινούς, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ήθελαν να τους θέσουν ενώπιον των ευθυνών τους για τα όσα γίνονται εδώ και καιρό στην πολύπαθη περιοχή.
Πολύ περισσότερο όταν η αντίπαλός της ανήκει σε μια περιοχή εποίκων.
Οι Ισραηλινοί είχαν φυσικά τις δικές τους σημαίες, αποδοκίμασαν τους οπαδούς της Ένωσης και άναψαν πυρσούς σε μια προσπάθεια να τονίσουν την παρουσία τους. Ήταν όμως κάτι λιγότεροι από 200 κι όσο κι αν η Opap Arena φημίζεται για την ακουστική της η φωνή τους δεν μπορούσε να ακουστεί σε βάρος 22.000 Ελλήνων.
NewsBreak εσύ τελικά με ποιούς είσαι ;;
Μην μασάς τα λόγια σου και διάλεξε στρατόπεδο.
Εκτός και αν “φοβάσαι” και εσύ…Όπως φοβάται η ελληνική “δικαιοσύνη”.
..Πως σου φαίνεται για ”στρατόπεδο;
Οι Άραβες της Παλαιστίνης είναι έποικοι, αποτέλεσμα της γενοκτονίας που διέπραξαν οι Άραβες στην Μέση Ανατολή και την βόρεια Αφρική. Οι γηγενείς πληθυσμοί εξοντωθηκαν Αραμαίοι, Φοινικες, Ελληνες, Ασσύριοι κλπ
Στήν Πάτρα σκότωσαν 6 Πατρινούς και είναι ταγμένοι με τήν Τουρκία όπως και οι Αριστεροί.
Ο Αντισημιτισμός καραδοκεί κάπως έτσι ξεκίνησε κι ο Χίτλερ
Εχει στήσει ξόβεργες εδώ και καιρό..για να πιάνει κάτι μπούφους σαν εσένα
ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!Ντροπή στην κυβέρνηση και στην αστυνομία! οι σιωνιστές είναι προκλητικοι αλλά θα συλαμβάνετε τους Έλληνες επειδή αντιτίθενται στην γενοκτονία! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!