Σε σοβαρή κατάσταση ο Κάρλες Πέρεθ του Άρη: Σκύλος δάγκωσε τα γεννητικά του όργανα

Νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική

Must Read

Απίστευτο και σοκαριστικό αυτό που συνέβη στον ποδοσφαιριστή του Άρη! Ο Κάρλες Πέρεθ δέχθηκε επίθεση από σκύλο και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στην περιοχή Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ισπανός τέθηκε νοκ άουτ για τον δεύτερο αγώνα των προκριματικών του Conference League, λίγες ώρες πριν από την ρεβάνς με την Αράνζ.

Ο σκύλος δάγκωσε τον Πέρεθ στα γεννητικά όργανα και του προκάλεσε ένα βαθύ σκίσιμο. Δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη στην Θέρμη, όπου διαμένει ο εξτρέμ των κιτρινόμαυρων. Ενόσω είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, δέχθηκε επίθεση από άλλον σκύλο και στην προσπάθειά του να αποτρέψει τα χειρότερα, δέχθηκε το δάγκωμα στα γεννητικά του όργανα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This