Προβληματισμό για την συνέντευξη Τύπου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ εξέφρασαν 3 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ζήτησαν από τον πρόεδρο, Άλκη Ησαϊάδη, να ενεργήσει ώστε να καταστεί σαφές πως για την Νέα Τούμπα η προτεραιότητα ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.
Ο λόγος για τους Β’ Αντιπρόεδρο, Ελευθεριάδη Ιωάννη, Ταμία, Νικηφόρου Διονύσιο και Μέλος, Χασεκίδη Δημήτριο.
Σύμφωνα με το ΠΑΟΚ24, τα 3 μέλη τοποθετήθηκαν ως εξής:
«Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ που έχουν προηγηθεί.
Έχουμε συμφωνήσει ότι ο Κος Iβαν (Ιωάννης) Σαββίδης και κατ’ επέκταση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο προβάδισμα για την δημιουργία της Νέας Τούμπας. Το συγκεκριμένο πρέπει να φανεί και στην πράξη.
Καλούμε τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ Κο. Άλκη Ησαϊάδη να προχωρήσει άμεσα στην σύσταση της τεχνοκρατικής επιτροπής και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ άμεσα, για την από κοινού δημιουργία ενός μνημονίου που αφενός θα εξασφαλίζει στο ακέραιο την περιουσία του ΑΣ ΠΑΟΚ και την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων του και αφετέρου θα δίνει την δυνατότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει τις διαδικασίες αδειοδότησης του έργου και συλλογής όποιων εγγυήσεων συμφωνηθούν.
Οποιαδήποτε άλλη κωλυσιεργία πιστεύουμε ότι είναι σκόπιμη και θα μας αναγκάσει να διαφοροποιήσουμε την θέση μας – το τονίζουμε χωρίς ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ – αφού αυτός θα είναι ο εύκολος δρόμος.
Είναι επιβεβλημένο να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε αλλά στο τέλος να βγούμε πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ.
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.
-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β’
-ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ , ΤΑΜΙΑΣ
-ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΜΕΛΟΣ ΔΣ».
Δείτε επίσης:
- Ο Μυστακίδης ίδρυσε εταιρεία για την ανέγερση της Νέας Τούμπας – Εντείνει την κόντρα με Σαββίδη
- Θα σας «πέσει το σαγόνι» με τη νέα Τούμπα!