Η επισημοποίηση της συνεργασίας του Άγγελου Ποστέκογλου με την Νότιγχαμ για την οποία είχαμε γράψει νωρίτερα αποδεικνύει ότι η ζωή γράφει τα δικά της… σενάρια.
Ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ που είναι επιλογή του ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Μαρινάκη έχει γεννηθεί στην Νέα Φιλαδέλφεια. Λόγω προσφυγικής καταγωγής, αλλά και εντοπιότητας δηλώνει σε κάθε ευκαιρία οπαδός της ΑΕΚ. Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε στην Ελλάδα, το 2008 στην Παναχαϊκή όπου απέτυχε παταγωδώς, όχι πάντως με δική του ευθύνη.
Επέστρεψε στην Αυστραλία όπου ζούσε με την οικογένειά του από τα πέντε του χρόνια και πραγματοποίησε εντυπωσιακή καριέρα οδηγώντας την Εθνική Αυστραλίας στο Μουντιάλ, ενώ στην Ευρώπη μεγαλούργησε με την Σέλτικ και με την Τότεναμ κέρδισε το Γιουρόπα Λιγκ. Η κακή πορεία της ομάδας όμως στην Πρέμιερ στάθηκε αιτία να απολυθεί παρά τον ευρωπαϊκό τίτλο.
Σε μακροσκελή της ανάρτηση η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψή του. Σε αυτήν φιλοξενούνται και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος τόνισε:
«Φέρνουμε στον σύλλογο έναν προπονητή με αποδεδειγμένο και σταθερό ιστορικό κατακτήσεων τίτλων. Η εμπειρία του στην προπόνηση ομάδων υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό μαζί μας στη Forest, τον καθιστούν το ιδανικό πρόσωπο για να μας βοηθήσει στην πορεία μας και να επιτύχουμε με συνέπεια όλους τους στόχους μας».
Nottingham Forest is delighted to confirm the appointment of Ange Postecoglou as the Club’s First Team Head Coach.
Postecoglou has been in management for over 25 years, arriving on Trentside with experience of regularly competing and winning trophies at the highest level.… pic.twitter.com/Yc2XLrZa7M
— Nottingham Forest (@NFFC) September 9, 2025