Η επιστροφή στο πρωτάθλημα σημαδεύεται από δύο ντέρμπι. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχει αγωνία για το αποτέλεσμα. Και οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται στην…κόψη του ξυραφιού.
Η ΑΕΚ δεν αντέχει γκέλα στο γήπεδό της, ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι με ένα «τρίποντο» περνά μόνος πρώτος στην κορυφή, ο Άρης θέλει να βάλει φρένο στα άσχημα αποτελέσματα που…επέστρεψαν (και) στην Χιμένεθ εποχή, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει χάσει ήδη αρκετούς βαθμούς, με τις μεταγραφές έχει δημιουργήσει θετική αύρα που θα φύγει σε περίπτωση ήττας.
16:00 Αστέρας – Κηφισιά (NS Prime)
Ουραγός ο Αστέρας με δύο μόλις βαθμούς, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Ουαλός Κρις Κόλμαν (διαδέχτηκε τον Σάββα Παντελίδη) γνωρίζει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας εργαστεί σε Λάρισα και Ατρόμητο, έχει σημαντική προϋπηρεσία στην Εθνική Ουαλίας. Στις τελευταίες του δουλειές δεν τα πήγε και τόσο καλά.
Εκτός οι τραυματίες Τσιντώτας και Σιλά, επέστρεψε ο Μεντιέτα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Κηφισιά πριν τη διακοπή πήγε να κάνει το μπαμ με την ΑΕΚ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-3. Έχει ενδιαφέρον το πόσο θα επηρεαστούν οι Τετέι – Παντελίδης από την επικείμενη μεταγραφή τους στον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος από τον Ιανουάριο, ο δεύτερος από το καλοκαίρι.
Διαθέσιμοι οι Βιγιαφάνες, Σόουζα, εκτός οι Χουχούμης, Πέτκοφ και για λόγους τακτικής ο Εσκιβάλ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στατιστικά: Αήττητη είναι η Κηφισιά στους αγώνες της με γηπεδούχο τον Αστέρα. Πρόπερσι στην κανονική περίοδο έφεραν ισοπαλία (3-3). Ενώ στα Palyout νίκησε (2-1) η Κηφισιά.
Διαιτητής: Μιχαήλ Ματσούκας (Εύβοιας)
Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος (Μεσσηνίας), Χρήστος Κορώνας (Πειραιώς)
4ος: Κωνσταντίνος Ανδριανός (Αχαΐας)
VAR: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
17:30 Βόλος – Πανσερραϊκός (CS1)
Ο Βόλος έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα, δεν έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα (3-0-3). Πριν τη διακοπή νίκησε στη Λάρισα με 5-2 την ΑΕΛ.
Ο Χουάν Φεράντο δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα. Μακροχρόνια απών ο Τσοκάνης, επιστρέφει ο Πίτσι.
Ο Πανσερραϊκός έχει μία μόλις νίκη στο πρωτάθλημα (1-2-3). Προσπαθεί να προσαρμοστεί χωρίς τον Μπετανκόρ στην επίθεση.
Ο Κριστιάνο Μπάτσι για μια ακόμα φορά θα έχει απόντες. Με προβλήματα οι Ομεονγκά, Γκιγιομιέ, Λεό, Σοφιανός, Γκαλβάν, Αρμουγκόμ, ενώ οι Σαββίδης, Σαλβάνος και Πουρλιοτόπουλος, Παπαδημητρίου θα αγωνιστούν με την Κ19.
Στατιστικά: Σε τέσσερα ματς που έχουν γίνει στον Βόλο δεν υπάρχει Goal-Goal. Οι γηπεδούχοι έχουν 3 νίκες και οι φιλοξενούμενοι μία. Τέρματα: 5-1
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανάς), Λάζαρος ΔΗ,ητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας)
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), AVAR: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας),
19:30 Άρης – Παναθηναϊκός (NS Prime)
Ο Άρης από το «δόξα δω Θεώ» πάει στο «βοήθα Παναγιά». Το καλό ξεκίνημα του Μανόλο Χιμένεθ εξανεμίστηκε στο βαρύ 0-3 από τον ΟΦΗ που δεν έπαιζε και στην έδρα του, αλλά στο ουδέτερο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκός γίνεται πλέον «λαϊκή απαίτηση». Το κλίμα βάρυνε με την περιπέτεια υγείας του Μιχάλη Βοριαζίδη. Εκτός και οι Ράσιτς, Πέρεθ.
Η αποστολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό
👉 https://t.co/sfLenRaZDF pic.twitter.com/FzyDNGHYcX— ARIS F.C. / ΠΑΕ ΑΡΗΣ (@ARIS__FC) October 18, 2025
Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ράφα Μπενίτεθ, νέος τεχνικός διευθυντής, νέα πρόσωπα στην ΠΑΕ και μεταγραφές. Όλοι προσπαθούν να ξεχάσουν το κάζο με την ήττα από τους Γκόου Άχεντ Ιγκλς στο Europe League.
Πρόβλημα για τον Χρήστο Κόντη οι πολλοί τραυματισμοί και η κόπωση όσων επιστρέφουν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις. Παραμένουν τραυματίας οι Ντέσερς και Πελίστρι, Σάντσες. Εκτός και ο Μπόκος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στατιστικά: Στα τρία τελευταία ματς με γηπεδούχο τον Άρη συναντάμε το ίδιο σκορ (2-0), αλλά με τον Άρη να το έχει σημειώσει δύο φορές και τον Παναθηναϊκό μία.
Σε σύνολο 66 αγώνων για το πρωτάθλημα ο γηπεδούχος Άρης έχει 22 νίκες, ο Παναθηναϊκός 25, ενώ 19 φορές δεν υπήρξε νικητής. Τέρματα: 63-68.
Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανίας)
Βοηθοί: Ρόμπερτ Κέμπτερ, Κρίστιαν Βίλφιντ Ντίετζ (Γερμανίας)
4ος: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)
VAR: Γκουντέρ Αλεξάντερ Μάρτιν Περλ (Γερμανίας), AVAR: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)
21:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (CS1)
Αυτό το ντέρμπι δίνει στον νικητή όχι μόνο ψυχολογία για τη συνέχεια, αλλά και την πρώτη θέση στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ θέλει να αφήσει πίσω της την πίκρα στο Τσέλιε (1-3) και το άγχος της νίκης στον αγώνα με την Κηφισιά (3-2). Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν ανακοινώνει αποστολή, αλλά είναι δεδομένες οι απουσίες των τραυματιών Περέιρα και Ζίνι και του τιμωρημένου Ρέλβας. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Μουκουντί που έχει μυικό τραυματισμό.
Ο ΠΑΟΚ με την νίκη του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-1) βελτίωσε το κλίμα εντός και εκτός ομάδας. Εάν δεν υπάρξει συνέχεια όμως…
Κι ο Λουτσέσκου δεν ανακοινώνει αποστολή, αλλά θα έχει στη διάθεσή του Πέλκα, ΤσάλοφΖίβκοβιτς
Στατιστικά: Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στις τρεις τελευταίες του επισκέψεις στην Opap Arena με μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Σε σύνολο 76 αγώνων με γηπεδούχο την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, η Ένωση έχει 49 νίκες, ο ΠΑΟΚ 10, ενώ 17 ματς έληξαν ισόπαλα. Τέρματα: 148-56.
Διαιτητής: Σάσα Στέγκεμαν (Γερμανίας)
Βοηθοί: Κρίστοφ Φαλκ Γκινσχ, Μάρκο Αχμίλερ (Γερμανίας)
4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)
VAR: Μπέντζαμιν Φρανζ Κόρτους (Γερμανίας), AVAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βαθμολογία
Έγιναν
ΑΕΛ – Ολυμπιακός 0-2
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-2
Παναιτωλικός – ΟΦΗ 4-2
Κυριακή 19/10
16:00 Αστέρας – Κηφισιά (NS Prime)
17:30 Βόλος – Πανσερραϊκός (CS1)
19:30 Άρης – Παναθηναϊκός (NS Prime)
21:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (CS1)
Η επόμενη (8η) αγωνιστική
Σάββατο 25/10
17:00 Κηφισιά – ΑΕΛ
19:30 Πανσερραϊκός – Ατρόμητος
20:00 ΟΦΗ Ατρόμητος
Κυριακή 26/10
17:00 Λεβαδειακός – Άρης
17:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας
19:30 ΠΑΟΚ – Βόλος
21:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ