Λέγεται Γιώργος Μπουρνελές, είναι 18 χρόνων και αποτελεί το μεγάλο στοίχημα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Στον αγώνα με τον Ηρακλή έπαιξε για 31 δευτερόλεπτα, έκανε την πρώτη του φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα κι έγινε ήρωας μιας στιγμής που αξίζει να σχολιαστεί.
Ο αγώνας είχε πια κριθεί, ο πιτσιρικάς είχε περάσει στο παρκέ του ΣΕΦ κι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ζήτησε από τον αντίπαλό του Δημήτρη Μωραΐτη να μαρκάρει τον Μπουρνελέ, να του κάνει φάουλ για να του δώσει την ευκαιρία να σκοράρει τους πρώτους φετινούς του πόντους.
Κι ο Μωραΐτης ενέδωσε…
Ο Μπουρνλές πήρε πέρσι το βάπτισμα του πυρός στο Παλατάκι του ΠΑΟΚ και είχε μικρή συμμετοχή σε 4 αγώνες της κανονικής περιόδου και 2 των πλέι οφ.
Η απουσία των Τάιλερ Ντόρσεϊ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Άλεκ Πίτερς έκανε… χώρο στην 12άδα και… τρύπωσε.
Γεννημένος στις 4 Μαρτίου 2007 έχει ύψος 1μ.90, είναι γκαρντ και έχει είδωλο τον Βασίλη Σπανούλη.
Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου εντυπωσίασε στις μικρές κατηγορίες με τις εμφανίσεις του. Πέρσι τον κάλεσε ο Μπαρτζώκας αρχικά για να καλύψει τα κενά που υπήρχαν στις προπονήσεις εξαιτίας της απουσίας διαφόρων παικτών. Φέτος όπως φαίνεται ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» είναι αποφασισμένος να τον εμπιστευτεί σε περισσότερους αγώνες.




