Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής ευρώπης στο έπος του 2004 Άγγελος Χαριστέας εκτός συγκλονιστικού αποροόπτου φαίνεται πως θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή της όμαδας της Κηφισιάς.
Σε αυτο το σημείο να θυμίσουμε πως η θέση έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Στέφανου Κοτσόλη για την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Έτσι ο πρόεδρος της ομάδας των βορείων προαστίων Χρήστος Πρίτσας κινήθηκε αστραπιαιά και αφού αξιολόγησε την κατάσταση κατέληξε στον «Άγγελο της καρδιάς μας».
Μαζί με τον Άγγελο Μπασινά
Για την Κηφισιά θα αποτελέσει άλλο ένα σημαντικό στέλεχος, καθώς θα πλαισιώσει τους Άγγελο Μπασίνα που ήταν συμπαίκτης του το 2004, αλλά και τον Σωτηρη Κυριάκο και έτσι θα ενισχύσει διοικητικά την ομάδα ακόμα περισσότερο, ώστε να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.
Δείτε επίσης:
- Ο Τετέι προβάρει τα γαλανόλευκα!
- Πέθανε ο Λένι Γουίλκενς – Σταρ του NBA
- Το γυναικείο βόλεϊ δείχνει τον δρόμο




