O Ασπρόπυργος αποκτά τον πρώτο του εθελοντή σχολικό τροχονόμο!

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου υπεγράφη η σύμβαση

Must Read

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου η αρμόδια επιτροπή προχώρησε στην υπογραφή του Πρακτικού Ανάθεσης Θέσης Εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου, έπειτα από σχετικό αίτημα του Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου, κ. Δημήτριου Σταβέρη.  

Το αίτημα κατατέθηκε στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Γεωργία Πηλιχού, με τις απαραίτητες διαδικασίες να ολοκληρώνονται άμεσα.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού, λαμβάνοντας υπόψη την κείμενη νομοθεσία πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ξεκινώντας από τη σύσταση της αρμόδιας επιτροπής, η οποία απαρτίζονταν από τον ίδιο, από την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για την επιλογή του κατάλληλα εκπαιδευμένου ατόμου για τη θέση.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελευσίνας, ως μέλος της επιτροπής επιβεβαίωσε τη δυνατότητα υλοποίησης του αιτήματος, έπειτα από τη θετική απάντηση και την υπογραφή του πρακτικού προχώρησε στις αρμόδιες ενέργειες έγκρισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This