Ο Δήμος Κηφισιάς φόρεσε τα γιορτινά του σε πείσμα της πανδημίας

Θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακό άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων

Must Read

Σε πείσμα των καιρών και με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, ο Δήμος Κηφισιάς «ντύνεται» γιορτινά και στολίζει την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη.

Τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στις συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία, επιμελούνται η ομάδα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου με επικεφαλής την αντιδήμαρχο δημοσίων σχέσεων Νίνα – Ασπασία Βλάχου, με τα λαμπιόνια, διακοσμητικά στοιχεία και χριστουγεννιάτικα δέντρα που τοποθετούνται στους δρόμους και στις πλατείες να προσφέρουν στους κατοίκους των εν λόγω περιοχών μια όσο το δυνατόν πιο εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο εορταστικός στολισμός σε κεντρικά σημεία του Δήμου, αλλά και στις γειτονιές έχει ξεκινήσει από τις αρχές του μήνα, ωστόσο, λόγω των περιοριστικών μέτρων, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου, αλλά θα μεταφερθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων με επιβλητικό στολισμό, διαδικτυακό άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων, διαδικτυακή θεατρική παράσταση για τα παιδιά και χριστουγεννιάτικες νότες στους δρόμους.

(φωτογραφίες: Ελισάβετ Αποστόλου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This