Τετάρτη 4/8/2021

Φέτος απολαμβάνουμε «Χριστούγεννα ONline» με την Περιφέρεια Αττικής, από τις 24/12 έως τις 10/1 (video)

Ένα ξεχωριστό, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών

Έναν διαφορετικό τρόπο επιλέγει φέτος η Περιφέρεια Αττικής για να βρίσκεται κοντά σε κάθε πολίτη τις ημέρες των γιορτών, υλοποιώντας ένα πρόγραμμα online μεταδόσεων, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού σε μια μοναδική «home edition» εορταστική εμπειρία!

Συναισθανόμενη το ιδιαίτερο πλαίσιο αυτών των γιορτών και παραμένοντας στο κλίμα των ημερών, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία, αλλά και τον άψογο συντονισμό της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου, αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί το ξεχωριστό, πολυσυλλεκτικό και προσαρμοσμένο στις επιταγές των καιρών πρόγραμμα «Χριστούγεννα ONline» με την Περιφέρεια Αττικής.

Xristougenna ONline Perifereia Attikis

Αρχής γενομένης από την παραμονή των Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου, στις 20:00, και μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου το βράδυ, με ένα μοναδικό «home edition» πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, η Περιφέρεια Αττικής έχει επιλέξει παραστάσεις και συναυλίες όπου όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν -δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς- στην επίσημη σελίδα της στο Facebook (facebook.com/PerifereiaAttikis), αλλά και στο κανάλι της στο YouTube (youtube.com/perattika).

Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Όλες οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3JOd8zKwn, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής «Χριστούγεννα ONline».

  • Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.
  • Δείτε το βίντεο «καλωσορίσματος»:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ