Πρεμιέρα για την νέα ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Περιστερίου

Must Read

Με στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών η νέα ψηφιακή πλατφόρμα www.peristeri.gr είναι στον «αέρα»!

Με υψηλή αισθητική, δυναμικό και μοντέρνο σχεδιασμό και πάνω απ’ όλα εύκολη πλοήγηση ώστε κάθε επισκέπτης να αναζητά εύκολα και γρήγορα αυτό που τον ενδιαφέρει. Προσφέρει δε, άμεσα μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση ώστε να κάνει την καθημερινότητα των κατοίκων του Περιστερίου εύκολη.

Ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Γ. Τσίνας δήλωσε:

«Ο σχεδιασμός του πληροί όλες τις προδιαγραφές λειτουργίας των δημόσιων διαδικτυακών τόπων, όπως η πολυκαναλικότητα ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε συσκευής (υπολογιστή, tablet, smartphone), η προσβασιμότητα σε άτομα ΑμεΑ, η διαλειτουργικότητα για σύνδεση με τρίτα συστήματα και η φιλική δομή προς τον χρήστη και το περιβάλλον.

Το www.peristeri.gr φιλοδοξούμε να αποτελέσει τη νέα ψηφιακή πύλη εξυπηρέτησης των Δημοτών και την ικανοποίηση αιτημάτων τους μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες ώστε να διευκολυνθεί καθοριστικά η καθημερινή επαφή του Δημότη με το Δήμο του». 

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, δήλωσε:

«Το νέο ψηφιακό Δημαρχείο του Περιστερίου βρίσκεται στον αέρα, προσβάσιμο σε κάθε συμπολίτη μας και κάθε επισκέπτη μας. Φιλοδοξούμε η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, να αποτελέσει έναν κόμβο εξυπηρέτησης των Δημοτών μας με σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες, άμεση ενημέρωση, διάδραση με το Δήμο, διαλειτουργικότητες με φορείς του Δημοσίου και διευκόλυνση στην αναζήτηση».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This