Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Διαδικτυακό σεμινάριο πρώτων βοηθειών – ΚΑΡΠΑ από το Δήμο Αμαρουσίου το Σάββατο 06/02

Οι συμμετέχοντες στη δράση θα λάβουν τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών, με τίτλο «Η γνώση σώζει ζωές», διοργανώνεται διαδικτυακά το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 11:00-13:30, από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ.

Οι συμμετέχοντες στη δράση θα εκπαιδευτούν στις βασικές Α’ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και θα λάβουν και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Την εποπτεία και επίβλεψη του σεμιναρίου έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Στέφανος Τσιπουράκης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή το σεμινάριο δηλώνει: «Πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιτυχή αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών είναι η εκπαίδευση και η ετοιμότητα. Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας έχει επανειλημμένως αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αλλά και να εκπαιδεύσει τους πολίτες να παρέχουν πρώτες βοήθειες και να προστατεύσουν το κοινωνικό σύνολο σε μία κρίσιμη στιγμή. Εγκαινιάζουμε τον κύκλο σχετικών σεμιναρίων για το 2021 με την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, γνώση απαραίτητη για κάθε πολίτη».

  • Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το διαδικτυακό σεμινάριο, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2132038352 (κα Σκίτσα Β.) – 2132038350 (κα Βασιλειάδου Μ.).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ