Κυριακή 16/5/2021

Περιφέρεια Αττικής: Παραδόθηκε ανακαινισμένος ο ξενώνας εξυπηρέτησης των συγγενών των περιθαλπομένων του Σωτηρία

Η Περιφέρεια δεσμεύθηκε να αναλάβει και τη χρηματοδότηση του αναγκαίου υλικοτεχνικού εξοπλισμού του κτιρίου

Παραδόθηκε από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, στο Διοικητή του ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία», Σ. Μητσιάδη, ο ξενώνας εξυπηρέτησης των συγγενών των περιθαλπομένων, ο οποίος ανακαινίσθηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Το ανακαινισμένο Κυριαζίδειο κτίριο, το οποίο θα αξιοποιηθεί για τη στέγαση μονάδας στήριξης συγγενών περιθαλπομένων, αποτελεί ένα από τα παλαιότερα οικοδομήματα των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου το οποίο κτίστηκε το 1903. Η ανακαίνιση του κτιρίου και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και ήταν συνολικού προϋπολογισμού 225.806,45 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.).

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, αποδεχόμενος το αίτημα του Διοικητή του Νοσοκομείου, δεσμεύθηκε να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και η εξασφάλιση του αναγκαίου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, κ.ά.) του κτιρίου.

Τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, συνόδευαν κατά την επίσκεψή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλος, και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας, Α.  Καλογερόπουλος. Εκτός από το Διοικητή του Νοσοκομείου, Σ. Μητσιάδη, παρούσα ήταν η Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Μ. Γκάκα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων Περιθαλπομένων του Νοσοκομείου Σωτηρία», Π. Γαρζώνης, ο Διευθυντής του Φαρμακείου, Ξ. Θιακός, κ.ά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ